U trendu

Radoholik i ljubitelj zabave

Kada je neko radoholik, može da deluje kao da baš i nije osoba s kojom biste se zabavljali. Ipak, ako je osoba i radoholik i redovno luduje na zabavama, može da zvuči kao neko s kime bi bilo zanimljivo biti – ili, možda, baš i nije tako?
Ovaj tekst je prilično generalizovanje; sasvim je sigurno da postoje osobe koje su i radoholici i ljubitelji dobre zabave koje se razlikuju od onih koje ćemo opisati ovde. Oni o kojima pišemo ovom prilikom baš i nisu pogodne osobe za vezu, a evo i zbog čega.
Veliki deo vremena provešće na poslu, vredno radeći, zarađujući, jureći karijeru, smišljajući kako da još brže zarade još više novca. Nakon toga, spremiće se i otići na neku ludu žurku ili već u nekakav lud provod, i zabavljaće se kao da sutra ne postoji. A sutra i te kako postoji – radno vreme im počinje tri-četiri sata nakon što su se vratili iz ludog provoda. Gde je tu vreme za vas? U pravu ste – nema ga. Bili ste s njima u provodu (ako ste bili), može da bude i nekog seksa na brzinu, nekad i malo maženja, onako usput, i to je otprilike to, uz povremene razmene poruka u toku dana (ako nađu vremena da vam odgovore).
Ovakve osobe često umeju da budu veoma šarmantne, a uz to su i pune energije (šarm, ubedljivost, i velika količina energije neophodni su za način života kakav oni vode), i time vas mogu osvojiti. Samo što nemaju baš mnogo vremena za vas. Plus, takvim osobama često vi niste zaista bitni – oni vole da zarađuju novac i da izlascima pokazuju da zarađuju puno, vole da pokazuju svoj uspeh, a to što su vas osvojili neretko im je samo još jedna recka, plus ne možete biti sigurni ni u njihovu vernost, jer je lako moguće da i na poslu imaju nekoga koga su takođe osvojili svojim šarmom. Novac i uspeh su ono što je bitno u njihovim životima, to je njihova prava ljubav, a vi ste trofej.
Još jednom: nisu svi koji su istovremeno i radoholici i ljubitelji zabave ovakvi kakve smo opisali, ali ima ih puno koji jesu – i takve bi bilo najbolje zaobići, osim ako je i vama nešto drugo, a ne ljubav, u planu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)