Razlika ja velika: Evo šta najviše u krevetu uzbuđuje žene, a šta muškarce u krevetu, iznenadićete se

Postoje zanimljivi kontrasti između onoga šta muškarci i šta žene doživljavaju kao vrhunsko uzbuđenje.

Razne studije pokazuju da postoje razlike između onoga što uzbuđuje muškarce i žene, pa je tako i novo istraživanje doprinijelo takvim zaključcima, pokazujući neke zanimljive kontraste između onoga šta muškarci i žene smatraju najvećim uzbuđenjima.

Kako piše Metro, u anketi je ispitano oko 2000 muškaraca i žena.

Rezultati su pokazali da žene najviše uzbuđuje zajednički orgazam s partnerom, čak njih 66%. To se sviđa i muškarcima, ali samo trećina je to navela kao nešto što ih zaista uzbuđuje, stavljajući ga na četvrto mesto na listi najvećih uzbuđenja.

Umesto toga, muškarcima je najdraži seks sa novom partnerkom prvi put, odnosno više od polovine muškaraca (56%) izjavilo je da ih najviše uzbuđuje seks sa nekim s kim nikada pre nisu imali odnose.

Na drugom mestu kod muškaraca je seks s bivšom partnerkom koja im se još uvek sviđa. Ženama je to takođe donekle privlačno, ali je mnogo niže na listi.

Za 42% žena, kratkotrajna avantura na odmoru na drugom je mestu među situacijama koji ih najviše uzbuđuju, dok se na trećem mestu našao višestruki orgazam (36%). Nakon njega na listi je bio dobar oralni seks (35%), a na petom mestu je odlazak na „prljavi“ vikend s partnerom (32%).

Svi volimo ulazak u krevet kada je posteljina sveže oprana, ali neke žene i to uzbuđuje, pa su ga tako stavile na šesto mesto, iznad rođendanskog seksa. Listu je zaokružio seks za Dan zaljubljenih, omiljen među romantičnim tipovima ljudi.

Kada je reč o muškarcima, njima je na trećem mestu seks sa nepoznatom osobom (35%), na četvrtom mestu zajednički orgazam s partnerkom, a na petom mestu snimanje seksa s partnerkom (28%).

Muškarci su takođe rekli da ih uzbuđuju i seks na otvorenom i avantura na odmoru, iako je ona na poslednjem mestu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.