U trendu

Razvela sam se od najdivnijeg čoveka na svetu i svi su rekli da nisam normalna: Ali da li biste vi trpili ovo?

Kada sam se razvela od muža, svi su bili veoma iznenađeni. Radio je kućne poslove, zarađivao, nije pravio skandale, a ja sam ga ostavio…

Jednom su nam došli kumovi na par dana. Nisam imala dovoljno dobrih jastuka, pa sam im dala naše, a za muža i mene u dnevnoj sobi uredila posteljinu sa starim jastucima. Kada sam izašla iz kupatila, primetila sam da proverava koji je jastuk bolji, pa je uzeo taj za sebe.

Kada sam ga pitala šta radi, rekao je da brzo zaspim i da mi nije ni važno kakav je jastuk, dok je on osetljiv i potreban mu je udoban jastuk da zaspi.

Stvari su bile tako postavljene da sam odjednom „otvorila oči“ i počela da primećujem da moj muž sve vreme radi ovo: uzima najbolje za sebe – hranu, stvari, mesto u kući…

Spavao je pored zida, dok je mesto pored prozora bilo za mene. Uvek je ulazio u kupatilo da se prvi okupa, ne mareći da li će ostati dovoljno vode da okupa decu.

Imao je svoju „kašiku za cipele“ i nije dozvoljavao nikome u kući da je koristi, da se ne bi izgubila, sakrio ju je u orman.

Svi ostali članovi porodice živeli su bez svesti da sebi treba da ugrabe najbolje – osim muža. Uvek je težio da dobije ono što je sveže, mekše, toplije, lepše…

Jednom je „slučajno” na glavu stavio sinovljevu topliju kapu, a potom i rukavice. Moj sin, srednjoškolac, ovo nije ni primetio, ali meni je takvo ponašanje bilo do dna.

Ali nisam se zato razveo. Jednog dana ćerka je operisana od upala slepog creva. Pojavile su se komplikacije, pa sam morala da provedem tri noći sa njom u bolnici. Pošto nije bilo dovoljno kreveta, provela sam tri noći sedeći na stolici pored njenog kreveta.

Kada su moj sin i muž došli da je posete, ja sam ustala da odem u kupatilo. Kada sam se vratila, moj muž je sedeo na toj jednoj stolici, a ja sam stajala bleda i iscrpljena pored njega. „Umoran sam, bole me noge, proveo sam ceo dan na poslu“, rekao je ne ustajući.

Stalno je govorio: „Ja sam najdragocenija stvar koju imaš!“

I zaista je tako mislio. Bilo mi je dosta svega i odlučila sam da se razvedem od najdivnijeg čoveka na svetu.

Oni koji su nas poznavali rekli su mi da sam luda!

Mislite li da sam pogrešila?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar