Retke će to priznati: Ovo su tri poze u kojima žene ne uživaju

Dr. Emili Mors (50) iz Mičigena, na svojim društvenim mrežama podelila je tri poze za koje ona misli da su puno gore nego što se o njima govori – naročito za žene.

– Postoje neke aktivnosti u seksu koje zvuče mnogo zabavnije nego što to zaista jesu. Naravno, u porno filmovima možda izgledaju dobro, ali u stvarnom životu to nikako nije slučaj. Dobar seks je onaj u kojem se osećate dobro, a ne samo onaj koji izgleda dobro. Seks scenario koji deluju zabavno u teoriji, ali u praksi su grozni, naročito za žene su: seks pod tušem, poza 69 i obrnuta kaubojka – rekla je Mors.

Svoje pratioce pitala je slažu li se s njenim mišljenjem i postoje li još neke aktivnosti u seksu koje bi dodali na spisak.

Neki su komentarisali da je i seks na plaži prilično grozan, dok su neki isto rekli i za seks u bazenu ili džakuziju. Jedan je dodao da mu je najgore kada neko želi da menja poze svakih 10 sekundi.

Ipak, bilo je i onih žena koje se nikako nisu složile s Emili.

– Meni je obrnuta kaubojka odlična – komentarisala je jedna pozu u kojoj žena sedi na muškarcu okrenuta mu leđima, a druga je dodala da voli i pozu 69, kada par leži jedno na drugom i uzajamno se oralno zadovoljavaju, ali i seks pod tušem, ako ima dovoljno mesta, piše The Sun, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.