U trendu

Savet poznatog psihoanalitičara: Samo žene koje redovno rade ovu stvar mogu da zadrže muškarca pored sebe

Slavni psihoanalitičar Zigmund Frojd ostavio je iza sebe brojne citate o skoro svim aspektima života, a nad nekima će se ljudi koji su zaljubljeni duboko zamisliti kada je u pitanju njihov odnos s partnerom.

Frojd je jednom prilikom dao mudar savet ženama koji bi trebalo da usvoje pri odabiru partnera s kojim planiraju da provedu ostatak života, piše Mondo.

„Žena ne bi trebalo da oslabi muškarca, već da ga opusti“, rekao je jednom osnivač psihoanalize, ukazujući na čestu grešku većine žena koje pokušavaju da „ukrote“ partnera.

Frojdov savet ženama je da zaborave na pokušaje da muškarca podstaknu na „velike stvari“. Možda vaš izabranik nije spreman da „osvoji svet“. Brzo ćete se umoriti od stalnih pokušaja i pritiska.

Potreban vam je partner koji zrači životnom energijom i koji je i sam spreman za to. Ne treba vi da mu govorite šta će raditi. On će uraditi i tri puta više ako ne oseća pritisak.

Na vama je da ga diskretno podržite, opustite ga sitnicama, skuvate mu kafu, ponudite mu masažu kada vidite da je pod stresom. Takav partner će učiniti sve što je u njegovoj moći da vas usreći, istakao je Frojd.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar