Savršena prijateljica muškarcu

Vi ste žena koja se s muškarcima odlično slaže. Idete s njima na pivo, u stanju ste da se smejete njihovim glupim šalama (uz kolutanje očima i "Vi niste normalni" ili "Koliko godinica imate?" komentare, koji njima budu jako zabavni), ići ćete s njima i na utakmice ili gledati prenos na televiziji i, sve u svemu, oni smatraju da ste baš super društvo. A nije da, uz sve to, i ne primećuju da ste žensko, bar kad se o nekim stvarima radi: naime, kad imaju ljubavnih problema, obratiće se vama za savet, jer ćete vi kao žensko bolje razumeti o čemu se radi, način na koji njihova partnerka razmišlja, i pre ćete smisliti šta bi im bilo najbolje da učine i kako da postupe.
Sve ovo vam zvuči poznato? Onda znate i koliko problema žene kao vi imaju da nađu partnera. Jeste, primećuju muškarci da ste žensko – onda kad imaju problema s nekom drugom ženom, pa žele vaš savet (i vaše prijateljice vas obožavaju, jer ste najčešće u stanju da im date dobar savet u vezi s tim kako muškarci razmišljaju i na šta će dobro reagovati, kao i da im objasnite šta je on mislio kad je rekao to-i-to). Međutim, da li vas primećuju kas ženu s kojom bi oni želeli da budu? Ne. Možda je došlo do nekog "ortačkog seksa", ali do ozbiljne veze, teško. Dok tragate za muškarcem s kojim ćete biti ili pokušavate da svom dobrom prijatelju stavite do znanja da vam se sviđa i kao muškarac, a ne samo kao prijatelj, polako padate u očajanje.
Svesne ste da bi delimično trebalo da modifikujete svoje ponašanje, ali niste baš sigurne kako. Ne želite mnogo da se menjate – vi zaista uživate u muškom društvu i u opuštenom prijateljskom odnosu koji imate s njima. Da i ne spominjemo super osećaj nastao od toga što, ako bilo ko samo pokuša nešto ružno dok ste s prijateljima, svi oni skaču kao jedan u želji da "na mestu ubiju" onoga ko se usudio da vas uznemirava. Vi ste "njihova" i vas niko ne sme da dira – braniće vas kao što bi branili rođenu sestru.
Na vašu sreću, nije neophodno da se mnogo menjate da bi vas oni za koje to želite primetili kao ženu. Malo provokativnija i ženstvenija garderoba, malo šminke, malo promenjeno držanje… Vaši prijatelji biće zadivljeni. Možda bi najbrže i najefektnije rešenje bilo da upišete kurs za manekene – ne zato da biste se bavili manekenstvom, nego ćete tako na jednom mestu naučiti sve što vam je neophodno da znate o šminkanju, držanju tela, načinu kretanja, garderobi… Naravno, stečena znanja prilagodićete sopstvenom ukusu i sklonostima.
Vi ste, zapravo, u odličnoj poziciji, zbog svog prijateljstva s muškarcima i zbog sposobnosti da ih razumete. Samo još malo poradite na svojoj ženstvenijoj strani i vrlo brzo postaćete im neodoljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.