U trendu

Seks u kancelariji?

Jedna od veoma čestih seksualnih fantazija jeste ona o seksu u kancelariji. Kao nešto o čemu se fantazira, to može da bude privlačno; kao nešto što se zaista uradi, to može da bude krajnje problematično.

Znate sve razloge zbog kojih bi veza s kolegom ili koleginicom iz firme bila problematična, ali ne možete zapovedati svom srcu da bira u koga ćete se zaljubiti, i tako ste ipak počeli vezu s osobom s kojom radite. I veza vam dobro ide, uživate jedno s drugim, plus i „hemija“ između vas dvoje fenomenalno funkcioniše. Oboje volite razne „bezobrazluke“ i eksperimente, i padne vam na pamet da bi bilo baš uzbudljivo imati seks u kancelariji. Znate da nije baš pametna ideja, ali vas jako uzbuđuje, i u nekom trenutku to isprobate. I uvalite se u nevolju.

Potrudili ste se da budete oprezni, kao i da „ono“ ne utiče na vaš radni učinak, odnosno, oboje ste ostali na radnom mestu i nakon radnog vremena, kad ste već završili ono što je trebalo tog dana uraditi. I tada ste počeli s „vatanjem“. I videla vas je čistačica.

Zvuči kao nešto iz komedije? Verovatno, ali to je ono što se i u stvarnom životu, u ovakvim situacijama, neretko desi – i onda oboje budete prijavljeni šefu. To dovede u opasnost kako vaš položaj u firmi (nekad se postavi pitanje hoćete li uopšte uspeti da zadržite posao), tako i vašu reputaciju (u našoj sredini, naročito je veliki problem ako žena bude uhvaćena u tako nečemu, za muškarca bi kolege još i mogle da navijaju). Da li je seks na radnom mestu zaista vredan rizika da izgubite posao i/ili da vas nazivaju veoma ružnim imenima, ili da voljenu osobu ponižavaju i nazivaju ružnim imenima? Teško.

Neke stvari bi trebalo da ostanu samo fantazija. Ako vam ideja seksa na kancelarijskom stolu zvuči uzbudljivo, možete pokušati s radnim stolom kod kuće, u odeći koju inače nosite na poslu; ili možete pokušati na neki drugi način da iživite tu fantaziju, neki koji vam neće napraviti probleme. Sad, deo uživanja za neke jeste i strah od toga da bi mogli da budu „uhvaćeni na delu“, ali, izuzev ako ste zaista sigurni da je za vas takva vrsta uživanja vredna rizika od mogućih, prilično negativnih, posledica, bolje bi bilo da seks u kancelariji bude deo samo vaše mašte, ali ne i stvarnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.