Seksi u sopstvenom telu

Ništa nije toliko seksi koliko samopouzdanje i to što se neko oseća udobno u sopstvenom telu, računajući i trenutke kada je to telo nago. Nažalost, malo ko se oseća udobno u sopstvenom nagom telu. Uz nešto vežbanja, to se može popraviti.
Ovog puta ne mislimo na vežbanje tipa znojenje u teretani, mada, naravno, to što ćete biti u formi i te kako može da doprinese samopouzdanju. Pod vežbanjem ovog puta mislimo na, da tako kažemo, vežbanje nagosti. Kako to uraditi?
Prvi korak je da se opredelite za neki kućni posao koji ste u stanju da manje-više automatski obavljate i da ga obavite nagi. Podrazumeva se da je to neki posao koji možete obaviti nagi a da vas za to ne uhapse (što bi vam se moglo desiti ako nagi izbacujete đubre) niti da se zbog toga povredite. I, pošto ste još uvek stidljivi kad se o sopstvenom nagom telu radi, preporučljivo je da to uradite onda kada ste sami kod kuće i kada znate da ćete ostati sami dovoljno dugo da to obavite (da i ne spominjemo da se vašoj ćerkici ne bi nimalo dopalo da dovede drugarice iz škole i da sve one vide njenu mamu golu).
Jednom kada se naviknete na ovakvu aktivnost – da povremeno neki kućni posao obavljate nage, ili da "u Evinom kostimu" čitate knjigu, doručkujete i slično – ide sledeći korak: navikavanje da spavate nage. Ovo je, razume se, izvodljivo samo ako imate uslova za to, to jest, ako ne delite prostor za spavanje s nekim za koga ne želite da vas vidi u takvom izdanju. Ukoliko vam je mnogo da odmah s flanelske pidžame pređete na golotinju, stvari mogu da teku i postepeno – navikavate se da spavate u majici, pa samo u gaćicama, pa onda i bez njih. Sve to pod pretpostavkom da je dovoljno toplo za spavanje bez ičega na sebi. Može se desiti da partner to što spavate nage shvati kao poziv na seks – ukoliko ste raspoložene za to, zašto da ne? Vašem samopouzdanju svakako neće naškoditi to što voljena osoba čim vas vidi u golišavom izdanju želi da vodi ljubav s vama.
Treći korak: striptiz. Ne, ne za nekog, već onda kad imate vremena i znate da nećete biti uznemiravane – i samo za vaše sopstveno uživanje. Odaberite pesmu koju volite, uz koju rado i pevate, uz koju možete da se opustite – i izvedite striptiz onako, zabave radi. Osećaćete se luckasto, zbunjeno, moguće je da ćete crveneti iako ste sasvim same – to je sve u redu. Takođe ćete se i zabaviti i, što je najvažnije, vremenom se navići da se u sopstvenom nagom telu osećate opušteno.
A to će se u vašem držanju i te kako primetiti – šta god imale ili nemale na sebi, delovaćete opušteno, zadovoljno i veoma seksi. Najvažnije je što ćete se vi osećati dobro i zadovoljno, a to što ćete odisati seksepilom, naravno, ne smeta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.