U trendu

Seksperti kažu da je ovo jedina bitna veština za dobar seks, da li se slažete?

Luda hemija, fenomenalne veštine, fizička izdržljivost i orgazam – mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri „sastojka“.

Međutim, izgleda da je mnogo toga što mislimo o seksu pogrešno… Stručnjaci kažu da samo jedna stvar garantuje pravo seksualno zadovoljstvo, a to je potpuna predanost.

Glavni elementi potpune predanosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja za udovoljavanjem.

Nedavna anketa pokazala je da mnogi ljudi ne polažu previše pažnje na sam orgazam jer seks može da bude loš i s njim ili uprkos njemu.

Više pažnje polaže se na tzv. optimalnu seksualnost i ideju da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina ispitanih parova navela je potpunu predanost kao najvažniji element seksualnog iskustva jer ona potencira međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Izgled tela i tehnika su na samom dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze s iskustvom…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.