Seksualne fantazije muškaraca – ove stvari im pomute razum

Istražili smo šta se događa u muškim glavama tokom seksa i prenosimo iskrene odgovore: 11 različitih seksualnih maštarija o kojima muškarci najčešće sanjare.

Kako je seks koji usrećuje oba partnera uvek ideal i obogaćuje vezu, ne bi bilo loše pokoju njegovu maštariju i ispuniti – naravno, pod uslovom da je i vama privlačna.

1. Seks u džakuziju/kadi/moru

Seks u džakuziju, dok je žena na njemu – čini se da ova maštarija uzbuđuje mnoge muškarce. Sve je vlažno, drugačiji je osećaj u vodi, a još se dobije i masaža. San za mnoge!

2. Ejakulacija po ženskom telu

Svaki muškarac ima neke tajne želje kad je reč o ejakulaciji. Međutim, gotovo svi vole kad mogu to da učine po telu žene (naročito po grudima i licu). Naravno, na vama je da to prihvatite ili ne…

3. Igra vezivanja za vreme seksa

Muškarce uzbuđuju igre vezivanja u krevetu. Ne mora uvek on da bude podređeni i vezan, nego i vi ponekad budite „zarobljeni“ i prepustite mu kontrolu.

4. Stimulacija penisa

Ne mora to uvek da bude zadovoljavanje rukom! Ponekad je dovoljno nežno i polako maziti njegov uzbuđeni penis. Ako to radite s puno ljubavi i predanosti, poludeće od zadovoljstva.

Savet: neki muškarci vole kad im se maze testisi. Dakle, nemojte ih zaboraviti.

5. Kad se žena sama dodiruje za vreme seksa

Mnogo muškaraca voli i smatra da je veoma seksi kad se žena sama dodiruje tokom seksa. Svejedno da li su to grudi ili intimno područje: muškarci će pozdraviti svaki oblik masturbacije za vreme seksa.

6. Seks nakon wellnessa

Na wellnessu se radi isključivo o čistom opuštanju, a i pokazuje se puno gole kože. To većinu uzbuđuje, a kad dođe do seksa nakon wellnessa, često je to pravi vatromet.

7. Seks u kuhinji

Spremate večeru, popili ste koju čašu vina, svira fina muzika i odjednom ste dobre volje te oboje željni dodira… Ako strast raste, isprobajte seks u kuhinji! Naime, to mesto stimuliše i sigurno će biti vrlo uzbudljivo za oboje.

8. Kad žena uživa u seksu

Muškarcima nije ništa privlačnije od činjenice da i vi uživate za vreme seksa. Osim što mu to daje dodatnu dozu samopouzdanja, pali u njemu veliku vatru. Što ste oboje više involvirani, seks će biti strastveniji i intenzivniji. Stoga, kako bi seks zaista bio zadovoljstvo za oboje, trebalo bi da razgovarate i ispričate jedno drugom svoje želje.

9. Kad žena proguta spermu

Mnogim muškarcima je strašno seksi kad nakon oralnog seksa žena proguta spermu. Naime, to mu pokazuje da ona s njim želi sve i da joj se „ne gadi“. Naravno, mora poštovati i ako to ne želi da uradi, kao i sve drugo što je njoj „ne“ u seksu.

10. Neočekivani seks

Muškarcima je neverovatno seksi ako ih iznenadimo nekom seksualnom igrom – ili ga spontano zavedemo. Zapravo ste hteli u kupovinu ili na posao? Nema veze – neočekivani seks je najbolji.

11. Seks na neobičnim mestima

U automobilu, kabini za presvlačenje ili u kancelariji: seks na neobičnim mestima pobrinuće se za dodatnu dozu uzbuđenja. A to je dobrodošla promena za kojom muškarci žude, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.