Senzualni dodiri u kojima žene posebno uživaju

Grudi predstavljaju važnu erogenu zonu, kako za žene, tako i za muškarce i postoji mnogo stvari koje vaš partner može s njima da radi tokom seksualnog odnosa kako bi ga učinio još boljim. Evo nekoliko lakih saveta koji će i najvećeg laika pretvoriti u stručnjaka za grudi.

1. Makazice
Neka vaš partner napravi V oblik svojim prstima i kao makazama „secka“ oko vaše bradavice. Trebalo bi da osetite novu vrstu senzacije.

2. Poljubac
Katkad je malo iščekivanja najbolji deo cele igre. Ako partner ljubi vaše grudi, ali nekoliko minuta ignoriše vaše bradavice, zadirkivanje može da vas izludi, navodi „Men’s Health“. Na kraju krajeva, ovo je odlična zabava za predigru.

3. Senzor igra
Pokušajte da eksperimentišete u spavaćoj sobi. Probajte da namažete grudi hladnim ili toplim voskom, ali pazite da ne opečete nežnu kožu. Ovo iskustvo može potpuno da vam otvori vidike.

4. Prekrijte ih šlagom
Unesite slatku energiju u spavaću sobu. Šlag i čokoladni preliv najomiljeniji su slatkiši kod parova. Ovakav pristup seksualnom eksperimentisanju može da bude zanimljiv za oboje.

5. Nežan dodir
Katkad je manje više. Ako vaš partner usput dodirne vaše bradavice i grudi, verovatno ćete osetiti kako vas prolaze trnci. Možda je upravo ovaj pokret vaš novi omiljeni trenutak u predigri.

6. „O“
Da, grudni orgazam postoji. Vi i vaš partner možete da eksperimentišete s raznim vrstama dodira kako biste dostigli vrhunac. Ako ništa drugo, bar ćete se zabaviti.

7. Sitni ugrizi
Ako niste protiv ugriza u spavaćoj sobi, pokušajte time da začinite predigru. Polako uputite partnera koju jačinu treba da primeni i koliko dugo sme da gricka vašu bradavicu. Ne želite da igra postane bolna. Ili…?

8. Vibrirajuća igra
Postoji milion načina da igru grudima održite zanimljivom. Kako biste malo uzburkali stvari, možete dati partneru da koristi vibrirajuće seksualne igračke, kako bi nadražio vaše grudi. Možda pronađete novu svrhu za vaše omiljene igračke iz spavaće sobe.

9. Dah
Poslednja tačka je zabavna, ali i neobična. Mnogo ljudi uživa kad im partneri blago duvaju u grudi, prenosi „Cosmopolitan“.

Eksperimentisanje u ovoj situaciji najvažnije. Postoji puno igračaka, saveta i tehnika koje možete da pronađete na internetu, ali ništa ne zamenjuje vaše istraživanje.

Možete da istražujete s partnerom, da otkrijete šta vam odgovara, a šta ne. Kada pronađete savršene pokrete i metode, grudi će postati centralni deo vašeg seksualnog života.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.