U trendu

Skriveni vulkan strasti: Ovi znakovi odaju dobrog ljubavnika!

Većina žena smatra da najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca daje njegov poljubac. Psiholozi savetuju da gledate i kako jede i dodiruje vam ruku. Stil muškarca koji se ljubi suviše nežno, može se opisati kao predvidiv i pomalo dosadan, pa verovatno nije previše kreativan ni strastven u krevetu; brzinski poljupci i stil centrifuge, u kojoj se stalno prepliće jedan te isti pokret, odaje egoističnog ljubavnika, koji će u seksu misliti prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji daje različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.

Kakav na jelu, takav na delu

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem mišića visokoproteinskom ishranom, u seksu više sami sebe uzbuđuju nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko trpanje hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Glasan govor – dobar znak

Monoton glas bez promene tonaliteta niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru kao i glasno pričanje otkrivaju muškarca temperamentnog u seksu.

Skriveni vulkan strasti

Što je muškarac otvoreniji i društveno prihvaćeniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkani strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše, piše “Lepa & srećna”.

Spreman da ugodi

Muškarac koji u restoranu ili kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije, siguran je pobednik u krevetu, jer time pokazuje koliko je usredsređen na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.