„Slučajni“ dodiri

Među najrazličitijim savetima o tome kako da „izludite“ (u pozitivnom, seksualnom smislu) svog dragog jedan od najčešćih je savet o „slučajnom“ dodirivanju. Znate već: sigurno niste morale da se očešete grudima o njegova leđa ili grudi dok prolazite kroz kuhinju, ali, eto, „slučajno“ se baš to desilo. Ruka nije morala da vam pređe preko njegove butine ili zadnjice – „slučajnosti“ li što ipak jeste, i tako dalje.
Ovaj savet o „slučajnim“ dodirima može da ne bude loš. Ako ga ne primenjujete previše često, tako da izgubi svaku draž, to može da bude veoma prijatan podsetnik vašem dragom kako da obrati pažnju na vas, tako i da mu stavi do znanja da vas i dalje uzbuđuje, da i dalje osećate potrebu da ga zavodite, da i dalje uživate u njegovom telu. Svakako da nijednom muškarcu neće smetati takav podsetnik.
S druge strane, ako preterate sa „slučajnim“ dodirima, oni definitivno prestaju da budu seksi i postaju iritirajući. Navode vašeg partnera na ideju da o njemu razmišljate samo kao o komadu mesa – muškarci vole da osećaju da su seksi svojim devojkama, ali nijednom muškarcu vrednom vaše pažnje ne prija ideja da je za vas samo seksi igračka. Neke žene će se možda nasmejati na ovo, ali muškarci žele da ih njihova partnerka voli kao kompletnu ličnost, a ne da joj budu samo izvor prihoda ili igračka.
Još nešto: ovu vrstu „slučajnih“ dodira rezervišite samo za svog partnera, i to za partnera s kojim ste već neko vreme u vezi, tako da ne postoji opasnost da stekne pogrešnu predstavu o vama. Ako to uradite s neznancem ili s nekim s kim ste tek počele da izlazite, može da pomisli da ste jeftina devojka. To ga možda neće odbiti od nečega kratkog s vama – ali u tom slučaju nikakvu dugu vezu niti emotivno ispunjenje ne možete da očekujete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.