U trendu

Smeta im kad ona miriše na…

Nisu retki tekstovi o tome kakve mirise muškarci vole da osete na ženama, a kakvi im smetaju. Ono što se u tim tekstovima znatno ređe spomene jeste činjenica da je sve to individualno, i da će ono što je jednom muškarcu privlačno drugom biti odbojno ili ga ostaviti ravnodušnim.
Tako možete pročitati da oni ne vole kada ona miriše na voće ili cveće (tu spadaju i voćne ili cvetne note u parfemima), ne podnose kada ona miriše na hranu (hrana je dobra kad je gladan, ne asocira ga na privlačnu ženu; jedini izuzetak je miris vanile, koji muškarci prosto obožavaju). Možete pročitati i da muškarcima nije privlačno kada se ona stalno kupa, macka kremama, parfemiše, već najviše vole prirodan ženski miris. I tako dalje.
Sad, istina je da se nekim muškarcima neće dopadati ako ona miriše na čokoladu. Tada će osetiti želju za čokoladom, a ne za ženom. Istina je i da se nekim muškarcima nimalo neće svideti ako je ona nanela neki cvetni parfem ili kremu za telo s mirisom višnje. Ima muškaraca koji zaista vole kad ona miriše na vanilu. A ima i onih koji najviše vole njen prirodan miris – u bilo kojoj školi u Francuskoj će vam veći broj puta ponoviti da je Napoleon toliko obožavao miris Žozefinine kože da ju je molio da se nikad ne kupa.
Međutim, kao što ima takvih muškaraca, ima i drugačijih. Ima onih kojima je nešto najodvratnije na svetu ako se ona tek neredovno kupa i ako je njen prirodni miris usled toga intenzivan (i pomešan s "mirisom" neopranog tela). Neke muškarce će miris vanile asocirati na njihovu baku, što znači da im dama s tim mirisom u seksualnom smislu neće biti privlačna. Nekim muškarcima se baš dopada kad ona miriše na višnju, ili kad joj kosa miriše na šampon od limuna. Dopašće im se i lep cvetni parfem na njoj (naravno, pod pretpostavkom da nije nanesen u prevelikoj količini).
Sve je to individualno, a čak i onda kada je moguće izvesti nekakve statistike, recimo, da taj-i-taj procenat muškaraca voli kad ona miriše na vanilu, to vama ne znači mnogo – ne izlazite sa sto muškaraca odjednom pa da pretpostavljate, ako su oni baš tipičan uzorak, da će se određenom procentu sigurno dopasti vaše mleko za telo s mirisom vanile. Za časove dokolice takvi tekstovi mogu da ne smetaju, ali nemaju baš neku praktičnu primenu; praktično je da vreme posvetite konkretno tom muškarcu koji vas zanima i vremenom ćete već saznati šta je to što se baš njemu dopada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)