Šok otkriće: Oni koji varaju partnere najviše vole ovu vrstu seksa, to im postane prioritet

Anketa koju je među svojim članovima sproveo sajt Victoria Milan, mreža za povezivanje ljudi koji su u braku i vezi, otkrila je da je oralni seks veoma važna stavka među ljudima koji varaju svoje partnere.

Taj „dejting servis“ za „oženjene, udate i one u vezi“ postavio je pitanje svojim članovima, ukupno 9.107, šta su njihovi prioriteti kada je seksualni odnos u pitanju.

Sudeći prema rezultatima, oni koji nisu ljubitelji oralnog seksa moraće da se potrude da nađu svog drugog ljubavnog partnera, budući da 65 posto žena i 68 posto muškaraca ne bi uopšte razmišljalo od drugoj vezi, odnosno prevari, bez upražnjavanja orala.

Većina njih smatra oralni seks veoma važnim delom bilo kakve seksualne aktivnosti u vezi. Pa se tako 72 posto žena i 85 posto muškaraca izjasnilo za to da je oralnom seksu mesto u svakom krevetu.

Među muškarcima, oral najviše vole Španci (80 posto), Britanci (79 posto) i Francuzi (76 posto), dok su među ženama najzastupljenije Špankinje (84 posto), Francuskinje (83 posto) i Britanke (82 posto).

Muški ispitanici iz 10 od 22 zemlje, iz koliko korisnici sajta potiču, su rekli da više vole oralni seks od žena iz tih istih zemalja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.