U trendu

Spremni za novu vezu?

Prošlo je izvesno vreme otkako ste raskinuli sa svojim bivšim. Sabrali ste se, ili vam se čini da jeste, i desilo se da ste upoznale novog muškarca. Sad, vama se stvarno izlazi s njim, ali ste se toliko naslušale saveta kako ne treba prerano uletati u novu vezu posle raskida da ni same više niste pametne. Da li ste spremne za novu vezu? Evo znakova koji će vam reći da ste bivšeg prebolele i da ste spremne za novo (nadamo se i srećno) poglavlje u svom životu.

Sreli ste svog bivšeg, a on je s novom devojkom. I? I, ništa. Ona čak izgleda kao da je sišla s naslovne strane nekog časopisa – i vas to nimalo ne uzrujava. Nije vam se srušio svet, zapravo, potpuno ste ravnodušni prema prizoru svog bivšeg s novom devojkom.

Vaš bivši više ne okupira sve vaše misli, niti je centralna tema svih vaših razgovora. U stvari, ne možete da se setite kada ste ga poslednji put spomenule u razgovoru… A, da, vaša prijateljica vam je rekla da ga je videla s nekom devojkom, vi ste slegli ramenima i rekli: „Srećno im bilo“ – i to ste zaista i mislili.

Osećate se veoma samopouzdano na svim poljima i potpuno ste sigurne da ćete novom muškarcu u svom životu moći mnogo toga da pružite.

Više ne mislite sve najgore o muškom rodu u globalu; ne samo to, postali ste svesni da oko vas ima puno muškaraca s osobinama koje vi cenite i da su oni spremni za ozbiljnu vezu.

Prepoznajete se u opisanom? Ili još ne? Jednom kada se budete osećale ovako kako smo opisali, možete da budete sigurne da ste spremne za novu vezu. Prošlost ste ostavili tamo gde joj je i mesto – u sećanju koje vas više ne proganja – i spremne ste da uživate u sadašnjosti, s muškarcem ili bez njega. Ako se tako osećate, pojaviće se već i neki muškarac, ili i više njih – zadovoljne osobe uvek su privlačne okolini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.