U trendu

Šta joj kupiti za Novu godinu?

Mnogim muškarcima vreme pred novogodišnje praznike nije nimalo lako – treba odabrati poklon za voljenu osobu, poklon koji bi joj se dopao, koji bi joj pokazao da je on voli – a taj poklon bi je mogao i prilično razočarati, što nijedan darodavac ne želi. Evo nekih njihovih ideja koje stoje iza određenih poklona.

Poklon za vas dvoje – određen prema njemu. Na primer, štap za pecanje. Vi znate da on rado ide na pecanje, ali šta će to vama, kad uopšte ne pecate? I to još takav štap, koji izgleda lepše i bolje od onog koji on godinama koristi? Odgovor je jednostavan – on želi da zajedno radite nešto što on smatra veoma lepim, nešto u čemu veoma uživa. Želi da to uživanje podeli s vama i zato vam daje najbolju opremu koju može da pronađe (i priušti da nabavi).

Seksi poklon – za njegove oči. Nisu svi muškarci zainteresovani za seksi donji veš; za veliki broj muškaraca veš je nešto što skinu sa žene. Međutim, ima i onih koji ga vole. A ako se njegova draga potrudila da bude u formi, on će to umeti da ceni, smatraće da ona ima puno pravo da bude ponosna na svoje telo, pa bi mogao da joj pokloni seksi veš da se oseti još i više ponosno. Poklon bi mogao da bude pun pogodak – osim ako ona ne može da smisli seksi donji veš (to grebe i svrbi i zavlači se tamo gde ne treba).

Kupljeno u poslednjem trenutku. Muškarci nekad zaborave na određene prigode kada bi trebalo nešto da poklone svojoj dragoj; na Novu godinu, uz svu pompu koja se oko nje podiže, teško je zaboraviti. Međutim, moguće je odlagati kupovinu poklona do poslednjeg trenutka – a onda dobijete ono što je pronašao u jedinoj radnji koja je još uvek bila otvorena. Neku potpuno uvrnutu stvar za koju niste sigurne ni čemu služi ni šta s njom da radite niti gde da je stavite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.