U trendu

,,Šta mi je ovo trebalo?’’ – Verovali ili ne, ovo su situacije kada muškarci ZAŽALE ZBOG SEKSA

Iako će mnogima zvučati neverovatno, muškarci ponekad mogu zažaliti zbog seksa. Najčešća situacija kada zažale zbog seksa je kada pređu granicu sa svojom prijateljicom.

Seks sa prijateljicom

Iako većina ljudi tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena, a to su čak i neke studije pokazale, čini se da ipak ima onih kojima je prijateljstvo sa suprotnim polom jako drago. Naime, seks sa prijateljicom je muškarcima na prvom mestu kada je u pitanju ‘akcija’ zbog koje sutradan požale. Međutim, seks terapeutkinja Džes Brajton kaže da se osećaj krivice može ublažiti ako se postave određena pravila, poput onih da se obe strane slažu da to ne pominju drugim prijateljima i da se ne mešaju u emocije, piše Men’s Journal.

Seks sa bivšom devojkom

Drugo, visoko mesto zauzima seks sa bivšom devojkom ili ženom najboljeg prijatelja. Osećaj neprijatnosti ostaje čak i ako je taj prijatelj dao „zeleno svetlo” rekavši da ga više uopšte ne zanima.

Seks sa šeficom

I žene i muškarci žale što su imali seks sa nadređenim sa posla. Muškarcima je to u početku uzbudljivo, ali kada se prvi put sretnu na poslu posle seksa, poželeće da se to nije dogodilo.

Takođe, povremeni seks bi trebalo da bude ‘kul’ za muškarce. Ali vrlo retko se ispostavi da je to seks bez obaveza, počnu da stižu poruke i pozivi, a sa njima i žaljenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar