Šta vam priča?

Izlazite s novim muškarcem i, naravno, želite da saznate što je moguće više o njemu. Podrazumeva se da pričate s njim i da ga pažljivo slušate – to je najočigledniji način da mnogo toga saznate o njemu. Međutim, kao pametne dame, znate da se ne saznaje samo iz onoga što ljudi pričaju već i kako to pričaju. Puno toga o njegovim osećanjima prema vama možete saznati već i iz samog njegovog izbora tema. Na primer?

Priča vam o svojoj bivšoj devojci? Sasvim je normalno da vam kaže ponešto o njoj – uobičajeno je da vam kaže koliko dugo su bili zajedno i/ili zašto su raskinuli. Ipak, nešto je sasvim drugo ako je on stalno pominje. Makar vam je pominjao samo zato da bi je izvređao i izogovarao, ako je stalno pominje, još uvek je vezan za nju, što znači da u njegovom emotivnom životu za vas još uvek nema mesta, ili bar nema onog mesta koje biste vi želele.

Često priča o svojoj porodici? Priča vam vesele (možda i manje vesele) anegdote o članovima svoje porodice i rodbine – tetka koja se triput udavala pa je neki iz rodbine (ne i on i njegova porodica) smatraju ne baš najmoralnijom, sestra koja večito izlazi s nekim „čudacima“… Ako vam uopšte priča o porodici, on se time otvara pred vama i jasno je da se nada da će nešto biti između vas dvoje. Takođe, pokušava da proveri i da li imate iste vrednosti kada se o porodičnom i društvenom životu radi.

Ja, pa ja, pa ja… Može da zvuči zaista arogantno ako se hvali svojim bankovnim računom, karijerom ili kolima, ali, osim ako se radi o „sponzoru“, on na taj način pokušava da se pokaže kao neko ko vas je vredan. Ako niste osoba od karijere, onda da je u stanju da se brine o oboje, a ako i same imate uspešnu karijeru, onda da ne zaostaje za vama, da vam je ravan. U svakom slučaju, ukoliko vas ne guši pričom o svojim uspesima i pušta i vas da dođete do reči i pažljivo vas sluša, to što se hvali svojim uspesima nije ništa negativno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.