U trendu

Supruga nije ugasila Fejsbuk, muž se šokirao: Sa koliko njih me je varala? (foto)

Set Megou (33) iz Valdoste u američkoj državi Džordžija, svet se srušio u trenu kada je shvatio da je njegova idilična porodica koju je obožavao čista laž.

Gepostet von Crissy Megow am Montag, 15. September 2014

Naime, jedne večeri ugledao je upaljen kompjuter sa otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je da proverava njene poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najmračnijem košmaru – supruga ga je varala, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, rođenje četvoro dece… Prisetio se kako su osam godina živeli mirnim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo. Međutim, poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacija među njima je nestala, ostajala je napolju sve duže, ponekad celu noć nije dolazila kući.

Među porukama na Fejsbuku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je skrhan. Svoje neprijatno iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

– Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla – napisao je on, a prenosi 24 sata.hr.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije i što je počela s nekim lakšim zavisnostima, ali nije precizirao da li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisetio se kako su se upoznali.

– Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno… Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – ispričao je.

best one!

Gepostet von Crissy Megow am Dienstag, 29. Juli 2014

– Nakon osam godina i četvoro dece; Stevi, Neli, Titusa i Olive, počeo sam da osećam da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće. Pokušao sam da sa njom sednem i razgovaram, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je gde odlazi noću, ali je ona izbegavala da odgovori – nastavio je.

Počela je, kaže, sve duže da ostaje napolju, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uvek bi joj izgovor bio da je ‘zaglavila s prijateljima’.

– Pokušavala je da prikrije tragove. Kod kuće je zaključavala mobilni, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag prevarama na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, ali tada sam još uvek imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničim bez veze. Ali, nije bilo tako – rekao je.

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog seksa, već se i zaljubila u njega.

– Dala mu se svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj verovao i trudio se da joj olakšam život. Ustajao sam noću i prinosio joj naše bebe na grudi, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara. Ja sam bio onaj koji je rintao u skladištu, utovarivao sam kamione da bih prehranio porodicu dok je ona završavala magistaturu. Osećam se iznevereno i slomljeno – opisao je nesrećni 33-godišnjak.

– Kada sam joj priznao da znam za njene prevare, rekla mi je da sam ja dobar čovek ali da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom i da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu – dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Dejli Mejl.

4 komentara
 1. AA ( americki alah)

  Međutim, poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacija među njima je nestala, ostajala je napolju sve duže, ponekad celu noć nije dolazila kući.???? Dve godine je saran ziveo u ubedjenju sta???? Da seta po mesecini? Koji glupson!

 2. Anonimni

  Vise ovoga ima u Srbiji, nije do Amerike

 3. Anonimni

  Toga ima i kod nas… U vezi ili braku je najbitnije postovanje,a toga je sve manje… Niko vise nikoga ne postuje…

 4. Anonimni

  Tipična američka priča -laži, prevare, alkohol, droga, istopolne veze, itd, itd….

Napišite komentar