U trendu

Sve prednosti i mane seksa u tuš kabini

Seks ispod tuša nije uvek tako seksi. Pronalaženje prave poze, održavanje vlažnosti budući da voda konstantno teče, tera vas da pomislite da je bolje da ste ovu ideju zadržali kao deo mašte. Do sada. Seks ispod tuša može da bude veoma…seksi. U stvari može da bude sjajan, poručuje seks ekspert Lorel Haus.

PRIPREMA, POZOR, SAD

Budimo iskreni, seks pod tušem je klizav i opasan, a jedan od vas uvek može da se prehladi. Seks kouč Rebeka Beneteau preporučuje da ispod tuša započnete predigru, senzualnim pokretima, laganim sapunjanjem partnera i toplom vodom, koja podiže temperaturu vaših tela.

Kada ste potpuno zagrejani i i spremni, izađite, uvijte dragu u peškir i nastavite sa akcijanjem u krevetu. Naknadno tuširanje je super ukoliko kasnije poželite analni seks.

PRONAĐITE PRAVU POZU

Seks ispod tuša je pravo mesto ako želite da eksperimentišete sa nekim fantazijama, koje su vam do sada bile možda pomalo prljave, jer je tuširanje definitivno savršen način da ostanete čisti. Iznalaženje prave poze je definitivno ključ za uživanje pod tušem.

Lice u lice, njena noga je obomotana oko vašeg tela ili je pak na zidu ili strane kade. Nažalost, voda ne sprečava trenje i sušenje, pa koristite lubrikante kako biste stvari održavali adekvatnim.

Premda svi tuševi variraju po svom obliku i izgledu, najbolje je da seks pod tušem dočekate u doggy stilu. Osim doggy poze, možete da isprobate i misionarsku pozu.

NEMOJTE DA PRESTAJETE

Seksi aktivnost ispod toplog tuša može dodatno da vas ugreje, tako da prebacite zabavu u spavaću sobu. Promena prostorije i iznenadni hladni vazduh može da vas osveži i rasplamsa vašu maštu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)