Ta strastvena veza

U nekim vezama postoji puno strasti – i ništa osim toga. To umeju da budu problematične veze, jer niste srećni, a ipak je teško odoleti im i potražiti nešto drugo. Trebalo bi odustati od takvih veza, ukoliko nije izvodljivo da postanu bolje.
Vas dvoje se možda u nekoj meri volite, a možda i ne. Mnogo je toga čime u vezi niste zadovoljni. Kad osoba s kojom ste u vezi nije u blizini, osećate veliko nezadovoljstvo, moguće je i da obećavate sebi da ćete stvari ili raščistiti i popraviti, ili, ako to ne uspe, otići. A onda ta osoba dođe, hemija proradi i imate fenomenalan seks. Posle toga ta osoba opet nije u vašoj blizini, i setite se svega što vam smeta. Moguće je i da ste raskidali, a onda rešite da imate seks "samo još jednom", pomislite kako biste, možda, ipak mogli da probate – i sve krene po starom (ovde je pretpostavka da u ovom trenutku od veze želite još nešto pored dobrog seksa).
Šta učiniti? Da li je zaista nužno raskinuti i, šmrc, oprostiti se od sjajnog seksa? Za početak, razmislite malo više o toj vezi, pronađite razloge "za" i "protiv". Ako je jedini razlog "za" odličan seks, a sve ostalo je "protiv", uključujući i to da vas ta osoba ne poštuje ili vas vara, nema razumevanja za vas, ne podržava vas ili nema smisao za humor, ili kombinacija navedenog, onda u toj vezi zaista nema na čemu da se radi kako bi se poboljšala, i bilo bi dobro krenuti dalje sa svojim životom, ovog puta zaista (i, da, moguće je da ćete naići na još nekog s kime ćete uživati u sjajnom seksu).
Ako pak zaključite da tu ima još nečeg pored seksa, da tu ima nečega na čemu bi vredelo raditi, onda možete pokušati da ostanete, i da od te veze napravite još nešto pored uživanja u krevetskim egzibicijama. Srećno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.