U trendu

Tajna dugog braka: I nakon 75 godina svađaju se oko seksa (video)

Ljubav koja traje čitav život – to je nešto za čime svi čeznemo, ipak tek retkima polazi za rukom da takvu ljubav i nađu. U čemu je tajna znaju Džon i Evi Kasper iz Minesote koji su u srećnom braku – 75 godina!

Video koji je snimila njihova unuka Dani, brzinom munje proširio se internetom i pogledalo ga je više od 40 miliona ljudi. Kako i ne bi kad se u njemu krije odgovor na pitanje svih pitanja: kako ostati u srećnoj vezi ili braku čitav život?

– On je lud za mojim telom, kroz smeh kaže Evi: – Uskoro ću 90 i on mi još uvek govori da ga privlačim.

– Da, samo što je ona dosta škrta sa tim svojim telom. Još uvek sam napaljen kao i pre, tvrdi Džon.

Evi i Džon poznaju se već 80 godina. Upoznali su se kad im je bilo deset godina jer su išli u isti razred. Evi kaže kako je u razredu Džon sedeo iza nje i gađao je papirićima. Ipak, ljubav nije odmah planula, priznaje Džon.

– Kad imaš deset godina, devojčice te baš ne zanimaju. Prošlo je pet godina pre nego što sam počeo nešto da osećam prema njoj.

Tajnu svog srećnog braka Evi i Džon mogu da sažmu u par rečenica: „Nemojte se inatiti i ići ljuti u krevet. Vrlo je važno sve probleme odmah raspraviti i ne dopustiti da se talože. I obavezno poljubac pre spavanja.”

I Evi i Džon se, kao i svaki par, ponekad posvađaju.

– Svađamo se oko seksa, kaže Džon.

– On zna da potroši puno novca na šišanje, nadovezuje se Evi.

Opisujući svoju vezu, Evi i Džon naglašavaju još jedan detalj, prenose mediji.

„Uvek smo se držali za ruke. I u srednjoj školi i kasnije. I sada se držimo za ruke ali zato da ne padnemo“, šali se Evi.

„U braku je najvažnije da budete dobri jedan prema drugom, da budete dobri prijatelji. Mi jedno drugom govorimo lepe stvari. Na primer, rekla sam Džonu da me nikada nije privlačio ni jedan drugi muškarac, na šta mi je on odgovorio da ni njega nikad nije privlačio ni jedan drugi muškarac.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.