Tri važne reči koje mogu popraviti svaki intimni odnos

Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. U njegovom jačanju pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osećati potpuno zadovolj(e)no.

1. Budite kraljice sopstvenog zadovoljstva

Poznato je da žene koje se češće samozadovoljavaju imaju veće samopouzdanije prilikom vođenja ljubavi, i u tom intimnom činu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako da dosegnu vrhunac.

Ako to još niste učinili, svakako odvojite vreme kako bi otkrile vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara,’ kaže seksolog Emili Mors.

2. Naučite da gledate svoje telo kao seksepilno

Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema sopstvenom telu i doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste dosegnuli ovaj cilj, važno je vežbati.

Obucite izazovno svileno rublje, usku haljinu, štikle ili koji drugi dodatak koji vas čini poželjnom, prošetajte pred ogledalom i priviknite se na ovu ideju.

3. Recite ove tri magične reči

Niko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i da zatražite. Ovo pravilo naročito važi u krevetu. Ako partner radi nešto tokom polnog odnosa što vam se ne sviđa, najbolje je reći mu to.

‘Uživite se u trenutak, i ne zaboravite da izgovorite ove tri moćne reči: Pokušajmo to ovako,’ zaključuje dr. Mors.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.