U trendu

Tri vrste seksa koje svi treba da isprobamo bar jednom u životu

Mnogi parovi imaju istu rutinu i iste situacije u krevetu, a onda stvaraju istu energiju. Ali rutina oduzima mnogo uzbuđenja i dinamiku u seksu i ponekad se pretvara u pasivnu naviku umesto u aktivno iskustvo.

Stoga, evo tri vrste seksa koje bi trebalo da isprobate:

Spiritualni seks – često uključuje duboko disanje, spore i ritmičke pokrete, kontakt očima koji stvara dodatnu vezu i jedinstvo tokom seksualnog odnosa. Dr Ana Kabeka ovaj pristup objašnjava kao energetski, a užitak se stvara zbog svesnosti oba partnera. Kako biste pokušali s ovim pristupom probajte da dišete duboko i da se povežete telima.

„Možete čak i da pokušate da sinhronizujete disanje s partnerom“, objšnjava seks terapeutkinja Džesa Zimerman.

Sportski seks – za one koji vole da vežbaju i spremni su da probaju nešto više, „sportski seks“ može da bde način da malo promenite stvari. Ovde je potrebno malo više fizičke aktivnosti kako biste isprobali što više položaja.

Kombinacija seksa i vežbanja prema dr Kabeka: misionarski položaj, ostanite u položaju plank i vidite koliko možete tako da izdržite. Položaj u kojem možete dugo da budete u čučnju takođe je jedna sportska aktivnost i bilo koji položaj u kojem jedna osoba stoji, a druga se drži za partnera.

Zaigrani seks – uključivanje igranja u vašu vezu je odličan način da poboljšate seksulani život. Postoje brojni razlozi zašto parovi prestaju da budu intimni. Dr Kabeka objašnjava da stres može biti jedan od razloga. Stres može da se umeša u naše hormone i da izazove neravnotežu te smanji libido

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar