U trendu

U ovim godinama žene su na vrhuncu svoje seksualne moći, tada najviše uživaju

Seks sa ženom u ovim godinama je sjajna stvar, možda i najbolja – evo zašto

Žene prečesto pomisle da nakon tridesete njihova seksualna moć opada. Međutim, dame, prava istina je da tada seks avantura tek počinje! Postajemo sigurnije u sebe, sa više samopouzdanja, znanja, iskustva i želje da ugodimo sebi i samim tim seks postaje pravo uživanje.

Ako ste mislili da žene kada pređu tridesetu gube želju za seksom i njihove seksualne veštine opadaju, grdno ste se prevarili!

Žene tada prihvataju i vole svoje telo

Dok se devojke u dvadesetim svaki dan preispituju, stoje pred ogledalom, nerviraju oko izgleda i trude se da se promene, žene u tridesetima postaju svesne svojih kvaliteta i specifičnosti, pa se lakše i mire sa manama. Mršava manekenke i poznate dame više nisu merlo lepote, već shvataju da svaka žena ima nešto svoje i lepa je na svoj način.

Seksualna moć

Prosečna žena do tridesete je u velikom broju slučajeva već promenila nekoliko seksualnih partnera, spoznala je svoje želje i veštine u krevetu. Ona zna šta može najbolje da je zadovolji, bez probleme iznosi potrebe i fantazije, te se ne boji da ih traži tokom intimnih trenutaka. Isto tako, ceni svoje ljubavne veštine i rado ih koristi.

Hemija

Budući da više nema nerealna očekivanja od svog tela, žena se i sama oseća seksualno privlačno. A to, naravno, utiče i na njeno seksualno samopouzdanje.

Komunikacija

Ženama više nije neprijatno da otvoreno razgovaraju sa svojim partnerima o temama iz spavaće sobe. Od ispunjenja sopstvenih maštarija, do vraćanja seksualnih usluga, muško-ženska komunikacija nikad nije bolje funkcionisala, naravno, na obostrano zadovoljstvo.

Užitak

Seks za ženu u tridesetim više nije dokazivanje, već užitak. Sad kada ima više iskustva s muškim mentalnim sklopom, žene lakše formiraju odnose i brže se opuštaju. Šta više, ako seksualni život i zapadne u monotoniju, lakše je pokrenuti razgovor o tome i uvesti maštovite novotarije koje će vratiti zlatna vremena.

Privlačnost

Žene u svojim dvadesetim uglavnom zavode muškarce svojim fizičkim izgledom. Vremenom dolaze profesionalni i lični uspesi zbog kojih postaju privlačne u sasvim novom kontekstu i ne igraju samo na kartu lepote, već postaju interesantne i zbog onoga što nose u sebi. Samosvesnije su  i hrabrije, a samim tim i privlačnije i zanimljivije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.