U trendu

Upotrebite maštu: Raspametite ga vrućim seksi igricama i intimnom masažom

Malo mašte čini čuda u seksualnom životu, pa ako želite više strasti iznenadite partnera novom intimnom frizurom ili mu dopustite da vas malo lupa po guzi, preporučuju mediji u regionu.

S vremenom seks može postati dosadan, a da biste to izbegli upotrebite maštu, poveze, ulja za masažu pa čak i igre. Nemojte zaboraviti na predigru, pa umesto da je preskočite, posvetite joj najmanje 20 minuta.

Namestite štopericu na 20 minuta i samo se dodirujte, ali bez seksa. Što duže čekate, to će strast više rasti, a s vremenom ćete biti sve kreativniji u međusobnom zadovoljavanju, piše Redbook.

Povezom do neverovatnih užitaka

Ako želite malo drugačiji seks, preuzmite inicijativu. Partneru preko očiju stavite povez ili kravatu i dopustite mu da istražuje rukama. Potom ga dodirujte, lagano grickajte i ljubite. Krenite od vrata i spuštajte se naniže.

To što ne može videti, znači da ćete morati da se oslonite na druga osetila što može da prouzrokuje eksploziju užitka. Užitak će biti još veći ako se međusobno izmenjujete, pa jednom neka on nosi povez, a drugi put vi.

Zarobite ga

Monotoniju među čaršavima možete razbiti i vezanjem. Iskoristite povez ili kravatu i partnera vežite za krevet. Na taj način ćete vi da preuzmete kontrolu nad seksom, a partner će vam u potpunosti da vam se prepusti. To je ujedno i znak da vam veruje, što znači da će vas takvo iskustvo zbližiti na višem nivou.

Lupanje po guzi će da ga raspameti

Nakon što se vaš partner vrati s posla ispričajte mu što ste sve zaboravili napraviti, a potom kleknite na krevetu i recite mu neka vas „kazni“ lupanjem po guzi. Može se poslužiti četkom za kosu ili rukom. Takva pozicija mogla bi ga dodatno uzbuditi zato što ima pregled nad vašim tijelom, a i sva kontrola je u njegovim rukama.

Masaža budi sva osjetila

Masaža budi sva osetila, naročito ako koristite ulja ili losion za telo. Isprobajte golu masažu, tako da na krevet ili pod stavite peškir ili ćebence i počnete jedno drugo masirati. To će zasigurno da rasplamsa strasti, a užitak će biti još veći jer ste u potpunosti opušteni, a sva su vam osetila pojačana.

Ako koristite ulja ili losion na bazi eukaliptusa ili mente nemojte da ih nanosite na intimna područja jer bi mogli da nadraže kožu ili izazovu peckanje. Osim toga ulja na bazi lubrikanta kao što su ulja za masažu mogu da unište lateks, pa se ne preporučuje ako tokom seksa koristite kondom ili dijafragmu.

Iznenadite ga intimnom frizurom

Ako želite da iznenadite partnera, uredite svoje intimno područje drugačije nego inače. Velik broj žena tvrdi da je užitak veći ako nemate dlaka, pa možete da isprobate tzv. brazilsku depilaciju. Oni odvažniji mogu primetiti malo drugačiji pristup, pa umesto da sami napravite intimnu frizuru, dopustite partneru da je uredi. Neobična predigra mogla bi uneti novu dozu uzbuđenja u vašu vezu, a ujedno je i znak koliko zapravo verujete svom partneru.

Dajte partneru instrukcije iz seksa

Vratite se u prošlost i isprobajte seks u autu. Pretvarajte se da je jedno od vas u potpunosti neiskusno u seksu, a drugi neka mu daje lekcije. Budite jako precizni što treba raditi s rukama, a što s usnama. Tako možete da naučite  šta uzbuđuje vašeg partnera, a što dosad niste znali. S vremenom ćete u tome biti sve bolji, a partner sve zadovoljniji.

Igre su uzbudljivije ako se igraju gole

Čak i igranje „Čoveče ne ljuti se“ može biti uzbudljivo ako ga igrate goli. S pokerom na skidanje ne možete pogreši, zato što je nepredvidljiv i ne znate koliko vas uzbuđenja zapravo očekuje. Na početku odredite pravila, tako na primer onaj ko gubi mora da skine određeni komad odeće, da izvede striptiz ili pruži oralni seks, a pobednik na kraju dobija sve što poželi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar