U trendu

Upoznao vas je sa roditeljima, ali…

Neretko se po raznim tekstovima o muško-ženskim odnosima pominju i tipični znaci da mu se dopadate, da želi nešto ozbiljnije s vama. Ono na šta se nekad zaboravi jeste to da, sam za sebe, jedan znak ne mora ništa da znači.
Često se kao primer znaka da mu je ozbiljno stalo do vas i da hoće da vas uvede u svoj kompletan život uzima to što vas je upoznao sa svojim roditeljima. U principu, to i ima smisla – ako ste mu samo devojka za kratku, neobaveznu zabavu, nema razloga da vas upoznaje sa svojom majkom, zar ne? Nema, ali bi razlog mogao da bude neki drugi – i da vam se nimalo ne dopadne.
Recimo, jednoj dami se desilo da je njen partner upozna sa svojom majkom i da nedelju dana kasnije raskine s njom. Zbog nečega što je ona učinila? Nečim ga je razočarala, odbila od sebe? Ništa slično. On je tu damu iskoristio kako bi svoju bivšu devojku učinio ljubomornom i kako bi je naveo da mu se vrati. Upoznavanje devojke s majkom trebalo bi da je znak ozbiljne veze, pa bi to bivšu devojku moglo da alarmira više nego neobavezan seks s nekom drugom, ili je tako barem taj muškarac mislio. Šta je kasnije bilo s njim i njegovom bivšom devojkom ne znamo, znamo samo da je dama iz priče bila krajnje šokirana kad je ostavljena nedelju dana nakon što ju je partner upoznao sa svojom majkom.
Obično, kada vas on upozna sa svojim roditeljima, to jeste znak da ozbiljno shvata vašu vezu; obično, ali ne uvek. Različiti ljudi imaju različite razloge za svoje postupke i, mada se kaže da je u ratu i ljubavi sve dozvoljeno, neki to ipak previše bukvalno shvataju i rade stvari koje bi se teško mogle nazvati časnim. Zato, oprez – pažljivo pogledajte da li pored te jedne laste ima i nekih drugih naznaka proleća, ili će zima ipak još da potraje i da vas ostavi smrznute i usamljene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.