U trendu

Uz pomoć ove fore osvojićete svaku ženu: Šapnite joj ove reči na uvo i odmah će pasti na kolena

Dame ne reaguju isto na svaku lepu reč koju im uputi muškarac, već “padaju” samo na posebne.

Jedno britansko istraživanje, u kojem je učestvovalo više od 2000 osoba oba pola, pokazalo je da žene najviše vole da čuju kada im muškarac kaže da su zgodne.

Veliki broj pripadnica lepšeg pola, čak 43 procenta, obožava da sluša “hvalospeve” na račun svog stasa, pa su najsrećnije kad neko konstatuje da imaju savršenu liniju. Takođe, 40 odsto žena se najviše obraduje kada im neko kaže da imaju lep osmeh, dok se manji procenat oduševljava komplimentima na račun kose, očiju i mirisa.

Ukoliko muškarci možda misle da je dovoljno da udele nekoliko komplimenata i osvoje žensko srce, nisu u pravu. Čak 36 odsto pripadnica lepšeg pola pogrešno će protumačiti pohvale na račun svog izgleda.

Recimo, ako im neko kaže da su lepo našminkane, 14 procenata to shvata kao upozorenje da su preterale ili da nisu prirodno lepe. Pojedine žene se uvrede i kada muškarac konstatuje da imaju lepe obline jer će to povezati sa viškom kilograma.

S druge strane, reči na koje svaka žena negativno reaguje i koje muškarci nikada ne bi trebalo da izgovore u njihovom prisustvu su: debljina, umorno lice i neraspoloženje. Neće im se dopasti, čak i ako su svesne da je to rečeno sa najboljom namerom, ističu stručnjaci, piše Objektiv.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar