U trendu

Užasno vam se prispava tokom seksa

Nekada se desi da biste i vi i voljena osoba želeli da vodite ljubav, stvarno ste oboje raspoloženi za to, i počnete, ali bili ste već jako umorni kada ste počinjali, i užasno vam se prispava. Nezgodna situacija.
Želite vi da vodite ljubav, nije da ne želite. I stvarno volite osobu s kojom ste, privlačna vam je, smatrate je poželjnom. Znate i da biste posle orgazma zaspali još lepše. Samo, zaista ste mrtvi umorni, i san ne da vam izgleda poželjno koliko i orgazam nego i poželjnije.
Onda kada je to izvodljivo, ne bi bilo loše završiti ono što ste počeli. I zbog vas i zbog voljene osobe. To što biste vi zaspali ona bi mogla prilično loše da primi, i da se oseti loše zbog toga, kao da vam je s njom dosadno, ne želite je, neprivlačna vam je, usred seksa ste prestali zato da biste spavali. Mnogi bi se u takvoj situaciji osetili jako povređeno i bili bi uvređeni.
Šta ako, ni uz najbolju volju, ne možete da završite? Ako vam se jednostavno previše spava, previše ste iscrpljeni? A zaista ne želite ni da povredite ni da uvredite voljenu osobu? Može da pomogne da joj otvoreno kažete da je volite i da je jako želite – i da ćete "krepati" od toga koliko vam se spava. Ne garantujemo da će joj to popraviti raspoloženje, da ipak neće biti povređena, ali moglo bi da pomogne, jer mnogima znači da im voljena osoba jasno i glasno kaže da ih voli i da su joj privlačni.
Ako jednostavno niste u stanju da izdržite budni, niste – a ko zna, nakon što zaspite ušuškani jedno uz drugo, možda se probudite nakon nekoliko sati dovoljno okrepljeni snom da nastavite ono što ste počeli, da "nadoknadite propušteno", i posle toga ponovo oboje slatko utonete u san. Nije ni to loše, a svakako je divno kad voljena osoba ima razumevanja za vaš umor i za to da želite, ali jednostavno ne možete – što ni u kom slučaju ne znači da nećete moći kad se malo odmorite, i to, sasvim moguće, s pojačanim žarom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar