Varala je supruga sve dok nije pristao da joj uradi ovo, sada su presrećni!

Za mnoge je varanje nepojmljivo i neprihvatljivo, ali za Amerikanku Kristinu to je bio način da spasi svoj brak, ma koliko to bizarno zvučalo.

Kristina je 16 godina u braku sa Markom i imaju dve ćerke.

“Obožavam svog supruga i sve bih uradila za njega, ali nisam mogla da prestanem da ga varam i to sam radila godinama. Od početka naše veze on zna da ja imam pojačan seksualni nagon i da želim i druge muškarce”, priča Kristina i nastavlja:

“Uostalom, prvi put kada sam vodila ljubav sa mužem, to je bilo u “trojci”. Prestala sam da ga varam kada je on pristao da se oprobamo i kao svingeri.”

Kaže da joj je pao neverovatan teret sa ramena. Naročito kada je i on posle nekoliko svingerskih žurki rekao da mu to nije bilo toliko čudno koliko je očekivao.

“Uvek sam bila iskrena sa njim i on zna da ja nisam u stanju da budem u monogamnoj vezi. Volim samo njega, ali imam fizičku želju da budem i sa drugim muškarcima. Konačno ne moram više da lažem ili osećam krivicu. Kada želim seks s drugim muškarcem, moj muž zna za to. Ovo je neverovatno osnažilo i promenilo naš brak i sada smo neuporedivo srećniji”, objašnjava ona.

“Takođe, mnogo bolje se slažemo, a i naš zajednički posao sa nekretninama je sada procvetao. Naravno, naš način života nailazi na osudu mnogih. Ljudi koji nas poznaju 25 godina su prestali da se druže sa nama. Imamo problema i sa pojedinim članovima naših porodica koji nemaju razumevanja za naše svingerske navike”, iskrena je Kristina, koja dodaje da su sasvim slučajno, preko TikToka, o tome saznala i njena deca, koja, navodno, odobravaju njihove “izlete” vikendom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.