U trendu

Vaša profesija otkriva koliko ste dobri u krevetu

Advokati, novinari, frizeri, neke od ovih profesija imaju značajno uzbudljivije seksualne živote od drugih

Stereotipi postoje, ali Leto UK je rešeno da stavi činjenice na papir i ozbiljno pristupi otkrivanju veze između nečijeg seksualnog žicota i izbora zanimanja.

Rezultati ankete u kojoj je učestvovalo 2.000 muškaraca i žena, pokazali su koje profesije imaju najbogatiji a koje najsiromašniji ljubavni život.

Apsolutno najaktivniji ljubavnici su poljoprivrednici, koji u čak 33 odsto slučajeva imaju intimne odnose svakodnevno, i to najmanje jedanput.

U stopu ih prate i arhitekte, od kojih 21 odsto tvrdi da ima seks jednom dnevno.

Na trećem mestu se nalaze frizeri za 17 odsto, dok dalje dolaze radnici iz sveta marketinga, advokati i učitelji.

Poslednji na ovoj listi su novinari, koji nerado priznaju da imaju seksualne odnose samo jednom mesečno.

Advokati svoj manjak seksualnih aktivnosti pravdaju nemogućnošću da nađu partnera koji je sposoban da ih zadovolji, a u čak 27 odsto slučajeva priznaju da glume orgazam.

“Unutar svake profesije postoje određene sličnosti, ali je bitno uzeti u obzir da postoje brojen individualne razlike koje utiču na seksualnost. Očekivali smo da će postojati neki trendovi, kao što je količina fizičke aktivnosti kod farmera za razliku od nekoga ko se bavi kancelarijskim poslom, koji utiču na količinu fizičke snage i energije. Uticaj naših aktivnosti oseća se i na način života i navike, ali i na seksualni život”, objasnila je Kejt Mojl iz Leto UK.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.