U trendu

Već na prvom sastanku pitajte ovu jednu stvar, da se kasnije ne biste razočarali

Kad smo zaljubljeni skloni smo da ignorišemo i očigledne mane partnera pa nam često promaknu i stvari koje bismo inače primetili.

Psiholog Danijel Akon na TikToku savetuje da čim s nekim počnemo da izlazimo, jednu stvar pitamo potencijalnog partnera i tako sebe poštedimo eventualnog razočarenja kasnije.

U svom TikTok videu Akon savetuje da se od potencijalnog partnera što pre sazna kako su završile njegove/njene ranije ljubavne veze i kad im obično u vezama stvari ‘krenu po zlu’.

– Morate otvoreno pitati zašto su mu/joj prethodne veze završavale i postoji li neki ‘kamen spoticanja’ koji je bio problem u svima njima – rekao je.

To će vam, dodaje, o toj osobi otkriti mnogo više nego što vam je sama rekla.

– Prirodno je da su na početku veze svi skloni da pokažu samo najbolje osobine i prikriju eventualne mane – objasnio je, a mnogi Tiktokeri složili su se s njim.

– Meni je bivši rekao da devojka s kojom je bio pre mene nije mogla da pređe preko toga što je prevario; trebalo je još tada da znam da ćemo i mi raskinuti iz istog razloga… – podelila je jedna devojka.

– Žao mi je što svoje bivše devojke nisam više toga o njima pitao na početku veze jer bih možda na vreme shvatio da su prikriveni ‘narcisi’- napisao je jedan Tiktoker, dodavši da su ‘obe njegove bivše devojke u svojim kasnijim vezama partnere izluđivale istim ponašanjima zbog kojih ih je i on ostavio.

– Ja sam svog bivšeg odmah pitala za prethodne veze, a rekao mi je da su ga zadnje dve devojke ostavile jer nisu imale dovoljno vremena i prostora za sebe – napisala je jedna devojka i objasnila da je dečka ‘baš juče’ ostavila jer ju je ‘gušio’.

– Problem kod tog pitanja je što većina neće iskreno odgovoriti, a mnogi će za prekid okriviti drugu stranu – napisala je jedna žena.

– Ljudi lažu … – dodala je druga i TikTokerima savetovala da dobro zapamtite sve što im partneri kažu o raskidima bivših veza; pa ih ponovo pitaju za dva meseca. „Videćete koliko će im se odgovori razlikovati!“, dodala je, a prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)