Za uživanje na prvom sastanku

Leto se smatra super vremenom za flert – nekako, svi su raspoloženiji u toku leta, tu su i odmori i lepo vreme, izlasci… Lako se može desiti da upoznate nekog novog i da odete na čuveni prvi sastanak sa nekim – onaj koji većina dočeka sa jako mnogo nervoze. Evo nekoliko saveta kako da se opustite i da na prvom sastanku učinite jednu od glavnih stvari – da uživate.

Žene su često veoma sklone tome da prvom sastanku pristupe kao velikom prolećnom spremanju kuće: sve mora da bude cakum-pakum. Tek sređena frizura, upravo odrađen manikir i pedikir, brazilska depilacija, nova garderoba, nova obuća (nimalo preporučljivo – šta ako baš na prvom sastanku otkrijete da žulja ili seče?), nov donji veš… Možda i veliko spremanje stana – niste se dogovorili da prvi sastanak bude u vašem stanu, ali za svaki slučaj… Ne preterujte! Naročito nemojte sve te pripreme da obavljate zbog njega. On želi da upozna vas, tako da gomilu detalja kao što su savršeni manikir i pedikir (ili superuredan stan koji neće ni videti) neće primetiti. Međutim, primetiće da ste umorne i nervozne, nakon svih tih iscrpljujućih priprema, a pošto ne ume da čita misli, neće znati da su sve te pripreme bile za njega.

Uživajte, uživajte, uživajte: glavno je da učinite ono što vama prija, jer ćete se tako prikazati u najboljem izdanju – vedrom i raspoloženom. Ako vam obiman program priprema za prvi sastanak zaista prija i ako se nakon njega osećate kao prava seksi princeza, onda – samo napred!

Izbor mesta sastanka: potpuno je prirodno da se odlučite za neko mesto za koje znate da tamo uživate. Samo, izbegavajte da to mesto bude vaš ili njegov omiljeni kafić. Cilj vam je da se upoznate s njim, da provedete vreme s njim, a ne sa gomilom svojih ili njegovih poznanika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.