Zagrevanje hlađenjem

Ako ste, videvši naslov, pomislili na igre tipa „ona ga pali time što se pretvara da je hladna“, ne, ovaj tekst nije o tome. Samo vam iznosimo jednu mogućnost za muško-ženske intimne igre u toku vrelih letnjih dana. Zainteresovani?

Napolju je vruće, veoma vruće. Klima-uređaj nemate, ili je pokvaren, ili ga iz nekog razloga ne koristite. Pošto je leto, skloniji ste vođenju ljubavi nego inače (barem je s većinom ljudi tako, pošto je nekada davno „sezona parenja“ za ljude bila u julu), ali kad samo pomislite na znojenje onda kada ste već mokri i hoćete da „umrete od vrućine“, ohladite se – i to ne na prijatan način. Ovde vam u pomoć mogu priteći kockice leda.

Poželjno je da za pravljenje tih kockica koristite neki kalup od koga će imati zaobljene ivice da ne biste slučajno ogrebale svog dragog. U led možete dodati malo mirišljave vodice (neki miris koji se njemu dopada) i tako stvar učiniti još prijatnijom. Onda polako rashladite svog dragog masažom mirišljavim kockicama leda – na svim delovima tela gde mu to prija. Pošto je vrućina, dok to radite, teško da ćete biti natrontane…

Hlađenje će vašem dragom prijati i spustiti mu temperaturu tela na onu na kojoj može normalno da funkcioniše, a kontrast između hladnoće leda i toplote vašeg tela učiniće ga osetljivijim na erotske nadražaje. Da i ne spominjemo za muškarce veoma bitan vizuelni ugođaj vašeg ne baš natrontanog tela dok ga masirate.

Alternativno, može da posluži i zajedničko tuširanje prohladnom vodom, ukoliko nije toliko sparno da se ponovo preznojite čim zatvorite vodu. Za koju god varijantu da se opredelite, princip je sličan: kada je spoljna temperatura suviše visoka, put za zagrevanje za vođenje ljubavi, paradoksalno, vodi preko hlađenja. Probajte i uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.