U trendu

Zanimljiv psihološki test: Ova 4 pitanja otkrivaju puno o vama i vašem odnosu prema partneru

Testovi ličnosti su uvek zabavni, jer je intrigantno otkriti kakvi ste „stvarno“ duboko u sebi. I ovaj psihološki test sa samo četiri pitanja nije ništa drugačiji. Kviz, koji se veoma brzo rešava, procenjuje vašu ličnost gledajući stvari koje vam se dopadaju i razloge zbog kojih ih volite, i „testira vašu ličnost u četiri pitanja“, prema zvezdi „Made In Chelse-a“, voditelju Džejmiju Lejng, koji je objavio kviz na svojoj društvenim mrežama, piše Mirror.

@jamielaing

Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou

♬ original sound – jamie

Da biste uradili test treba samo da odgovorite na ova četiri pitanja:

1. Koja je vaša omiljena životinja i zašto?

2. Koja je vaša omiljena hrana i navedite dva prideva koja je opisuju.

3. Koja je vaša omiljena boja i zašto?

4. Koja ti je omiljena vrsta vode, na primer okean, bazen jezero, vodopad i zašto.

Odgovor na prvo pitanje pokazuje kako opisujete sam sebe i kako razmišljate o sebi. Odgovorom na drugo pitanje opisujete svog partnera, a treće pokazuje kako vas drugi doživljavaju. Odgovor na poslednje pitanje opisuje vaš seksualni život.

Džejmijev video je brzo sakupio preko 53 hiljade lajkova i više od 2.200 komentara na TikToku, pri čemu su mnogi korisnici izrazili svoje iznenađenje svojim odgovorima i kako se primenjuju na njihov stvarni život.

„Moji odgovori su bili čudni. Mislim da moram ponovo da naučim šta je pridev“, šalio se jedan korisnik, dok je drugi komentarisao: „Nisam očekivao da ću reći ‘gazirana’ na pitanje o vodi“. Treći korisnik TikToka rekao je: „Nisam impresioniran svojim četvrtim pitanjem, bazenom, jer je siguran i čist“, dok su mnogi drugi odgovarali sličnim odgovorima uz smeh.

Ovakvi testovi, naravno, nisu ozbiljni psihološki alati, ali su zabavan način barem površne introspekcije koji će vas uz malo smeha podstaći da razmišljate o sebi, prenosi Večernji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar