U trendu

Zašto nije zvao?

Bio je petak veče ili subota veče. U stilu mlade i moderne žene izašle ste u neki lokal (klub, diskoteka, nešto u tom fazonu) i tamo upoznale muškarca koji vam se učinio zanimljiv. Pričali ste, pa ste još malo pričali, pa ste, možda pod uticajem alkohola (a možda bi vam se i bez alkohola dovoljno dopao) počeli i da se ljubite… Ne, niste isto večeri otišle s njim u krevet, znate da to može biti pogrešno shvaćeno, a i stvarno vam je bilo prerano. Međutim, jeste razmenili brojeve telefona. Momak s kojim ste se ljubile stvarno vam se dopao i s nestrpljenjem ste iščekivale njegov poziv.

Nije zvao sledećeg dana, a ni onog posle toga. Zapravo, prošlo je već nedelju dana, a on još uvek nije zvao. Vi niste htele da zovete njega – pa valjda će se sam javiti ako je zainteresovan – samo ste mu ostavile identifikaciju na mobilnom, tako da zna da ga niste zaboravile i da mislite na njega; kao neku vrstu poziva – ostavila sam ti identifikaciju, zovi me! Međutim, ništa. A čovek vam se dopao, pa smišljate razna opravdanja zašto vam se nije javio i pitate se šta bi trebalo da uradite i šta znači to što vam se nije javio. I čekate i čekate poziv.

Drage naše dame, ako ste u ovakvoj situaciji, prestanite da se kidate. Nedelju dana se nije javio? Postoje sledeća objašnjenja za to. Jedno je da je izgubio mobilni sa sve vašim brojem, tako da se ni za ostavljenu identifikaciju ne zna kome je otišla. Ovo nije naročito verovatno objašnjenje, ali moguće je.

Drugo moguće objašnjenje jeste da on ima nekih privatnih problema, koji su mu, eto, baš nakon upoznavanja s vama iskrsli, pa mu javljanje devojci s kojom se jedno veče ljubio u kafiću baš i nije na vrhu liste prioriteta. Pošto u takvom slučaju on nema vremena za upoznavanje s vama, zaboravite ga.

Treće i najverovatnije objašnjenje jeste da on nije zainteresovan za vas. Prijalo mu je ljubljenje s vama, i to je to. Mnogim muškarcima (pa i nekim ženama) malo ljubljenja u kafiću emotivno ne znači ama baš ništa; fizički im je prijatno i ništa više od toga. Ne zanima ga da vas pozove, ne zanima ga da vas upozna. Sasvim je moguće da je razmenu brojeva telefona prihvatio samo da vas ne bi povredio odbijanjem – da, bićete povređene time što vam se on ne javlja, ali on tada neće biti pored vas da vas vidi povređenu. I u ovom slučaju jasno je šta treba učiniti – zaboraviti ga.

Još nešto: ako tražite nekoga ko će biti ozbiljno zainteresovan za vas, nije verovatno da ćete takvu osobu upoznati u kafiću, diskoteci, na splavu… To su mesta gde ljudi dolaze da se to veče zabave. Bilo kakve duže „šeme“ nastale iz takvog upoznavanja prilična su retkost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.