U trendu

Želite nastavak „veze za jednu noć“

Desilo se to i vama. Probudili ste se u tuđem krevetu. Pod pokrivačem se nešto mrda. Boli vas pomalo glava… vidite da vam pola odeće fali… sećate se nekog osmeha, nekog poljupca, ali… sa kim??? On(a) još spava… vi samo ostavite poruku da žurite i furnete napolje. Lakše vam je, neprijatno vam je, ali trudićete se da se pravite kao da se ama baš ništa nije desilo. Niko neće saznati (ako već svi ne znaju), nećete se nekoliko dana javljati na telefon, i to je to.

Posle nekog vremena, stvar počinje drugačije da se odvija. Žao vam je što se sve tako brzo i nesmotreno desilo, ta osoba vas privlači i dalje (kada ste u svesnom stanju). Kako pokušati da od jedne noći napravite vezu? To je retko kome uspelo, ali samo zbog toga što je retko ko to i poželeo. Do takvog iskustva dolazi samo zbog telesne privlačnosti i to oboje znaju i za vreme, ali i posle toga. Sa vama je drugačije. Evo rešenja.

HUMOR – Što pre uspete, to bolje – reagujte smehom. Bilo bi najbolje da ste mogli odmah tako da reagujete, ali humor u takvoj situaciji iziskuje hrabrost i ležernu sigurnost. Ko u takvoj situaciji može da se smeška i da sve to prihvati kao dobru zabavu? Zato iskoristite humor malo kasnije, ali ne prekasno. Sretnite osobu, pozovite je, nasmejte se svemu prijateljski i pokušajte zajedno da se prisetite šta je sve bilo (u većini slučajeva jedna osoba sigurno sve pamti).

Smeh, i samim tim početak priče, dovešće do KONVERZACIJE, što je druga stavka ovog plana. Uspostavite je, i ne dopustite da se prekine. Održavajte konverzaciju što duže. Pored privlačnosti, isploviće na površinu i neke druge zajedničke stvari koje će vas zbližiti. Spomenite i tu noć i vaše mišljenje o tome, ujedno tražite i njegovo/njeno mišljenje.

E, da bi ove dve stvari uopšte mogle da postoje u realnosti i da se vi baš tako ponašate, podrazumeva se da ste SAMOUVERENA osoba. Morate da riskirate, ali budite iskreni. Recite da to što je bilo jeste lepo, ali da vi hoćete nešto više, želite „celu sliku“. Znate da je ta noć stvarno bila jaka i lepa (recite mu/joj to), ali vi više cenite neku drugu bliskost, kroz priču, a ne samo telesnu. Ne insistirajte na tome da nastavite da se viđate, jer su iovako šanse male, ali budite korektni i budite jednostavno „vi“ – ono što jeste.

Ponovni POČETAK. On(a) je pristao(la), ali kako sada početi sve iz početka a zaobići način na koji ste sve počeli i završili? Pokušajte neku drugu aktivnost, neki sport, tenis, bicikl ili nešto drugo u čemu ćete oboje učestvovati, a ne sami samcati. Može biti izlazak sa nekim prijateljima, koncert, bioskop… Tako ćete proveriti da li je druga strana iskrena u svojim namerama i željama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar