U trendu

Ženama su ove poze u seksu najgore: Muškarci obožavaju prvu, a njihove partnerke je preziru

Više od 1200 čitateljki magazina Women’s Health ocenilo je pet najgorih poza u seksu. Doggy, obrnuta kaubojka i poza 69 ocenjene su kao najgore. Iako su se muškarci dugo oslanjali na poze poput misionarskih jer su lake i efikasne, ispostavilo se da žene ipak misle drugačije.

1. Doggy style

Žene tvrde da je previše bolna. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su da ovaj položaj ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi sprečili  bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom i brzom.

Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerke. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se napred kako bi je ljubili po vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa. To što ste fokusirani na zadnju stranu, ne znači da bi trebalo da zanemarite njene najosetljivije tačke.

2. Poza jahačice

Ova poza ocenjena je kao loša zbog nesigurnosti. Često se brinu o tome kako njihovo telo izgleda iz perspektive partnera koji leži.

3. Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija.

Kada pokušate da uđete u nju, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s uglom vagine. Svaki put kada se penis savije prenisko, to za vas i partnerku može biti bolno i neprijatno.

4. Misionarska poza

U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimuliše pravo mesto, naročito ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod karlice partnerke postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja.

5. Poza 69

Žene su zaključile da se u ovoj pozi teško mogu fokusirati na sopstveni užitak jer istovremeno pokušavaju da zadovolje partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega, piše Women’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar