U trendu

Žene koje ovo rade u krevetu sklonije su preljubi, malo je verovatno da su ostale verne

Poznato je da se dešava da žena ne može da doživi orgazam, što je sasvim normalna stvar. Međutim, tada će možda svoje zadvoljstvo želeti da ostvari sa nekim drugim.

Jedno istraživanje je pokazalo da postoji jedna stvar koja bi mogla da ukaže na to da vas žena vara sa drugim muškarcem.

Naime, istraživanje je pokazalo da je malo verovatno da će žene koje redovno glume orgazam biti verne. Istraživanje objavljeno u Archives of Sexual Behaviour, proučavalo je 138 žena i 121 muškarca u heteroseksualnim vezama, gde su bili ispitivani o vrhuncu i preljubi.

Intenzitet i učestalost ženskih orgazama nisu imali mnogo uticaja na to da li su žene varale ranije ili će verovatno varati u budućnosti. Ali, postojala je definitivna veza između toga koliko je puta žena glumila orgazam i koliko je verovatno da će načiniti preljubu.

Što je žena više glumila orgazme, veća je i verovatnoća da je prevarila svog partnera u prošlosti, kao i da će ga ponovo prevariti u budućnosti. Stručnjak za seks Tami Nelson otkrila je da je čak 80 odsto žena priznalo da su prevarile svog partnera.

Prethodne studije pokazale su da se žene koje lažiraju orgazam osećaju nezadovoljno seksom sa svojim partnerima, ili ne mogu da saopšte šta žele u krevetu – što može objasniti potrebu da zadovoljstvo pronađu negde drugde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.