Žene lude za ovih 5 seks poza, naprosto ih obožavaju jer im je užitak pojačan do maksimuma

Postoji mnogo poza, ali samo neke prijaju lepšem polu. Da li ste razmišljali o tome koje su to poze u kojima žene uživaju ili u kojima im je najlakše da dožive orgazam?

Žene su uvek spremne da ugode muškarcu, ali retko traže svoje omiljene poze. Ali ovih 5 sjajnih poza su omiljene kod lepšeg pola.

1. doggy (otpozadi):

Žene definitivno obožavaju ovu pozu. Ovo je, vrlo verovatno, jedna od najboljih poza, i takođe, najuzbudljivija poza i za muškarce. Pokušajte da ovu pozu “izvededete” uz dosta intime i zadovoljstva.

2. Misionarska poza:

Bez sumnje, muškarac- na- ženi je najčešća poza među parovima. Dosadno je, ali seks najčešće počinje ovom pozom, i žene je i dalje vole. U ovoj pozi postaju mnogo intimnije sa partnerom zbog kontakta očima.

3. Žene vole kad su od gore:

Ponekad žene vole da dominiraju muškarcima tokom seksa. Ovo je stvar koja uzbudi i žene i muškarca, i vrlo verovatno najseksi poza.  U ovoj pozi, žene mogu da se pomeraju napred-nazad i stimulišu svoju G-tačku radi velikog orgazma. Možete da pokušate i obrnutu pozu, tj. kada je žena i dalje od gore, ali ti je okrenuta leđima.

4. Postanite još intimniji u pozi gde ležite jedno pored drugog:

Kada ležite jedno pored drugog i muškarac je iza, definitivno je jedna od najudobnijih poza i ume veoma dugo da traje. Budite još bezobrazniji uz neki dirty talk dok možete.

5. Vrela stojeća poza:

Ponekad žene žele da iskoče iz kreveta i nastave da se “igraju” u stojećem položaju. U ovom stilu, ona sedi na površini a on prodire u nju od napred što je dublje moguće i, vrlo verovatno, pogađa G-tačku. Isprobajte ovu pozu u kuhinji ili na površini stola, prenosi Wannabe.magazine.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.