U trendu

Žene obožavaju ove 4 poze u seksu, dovode ih do ludila – otkrijte zbog čega

Muškarce oduvek zanima koje poze su ženama omiljene, odnosno u kojim najviše uživaju. Stručnjaci su se pozabavili ovom temom i izdvojili su četiri, a ubrzo će vam postati i jasno zašto baš ove poze žene dovode do ludila.

Položaj mačke

U pitanju je poza u kojoj dolazi do izražene stimulacije klitorisa. Položaj mačke je poza slična misionarskoj, s tim da je muškarac oko pet centimetara više pomeren i to tako da mu penis, kod penetracije, dodiruje klitoris. Žena u isto vreme obe noge drži obmotane oko muškarca i na taj način kontroliše pritisak.

Pseći položaj

„Doggy style“ omiljen je mnogim ženama. Žena je, u ovoj pozi, na kolenima i dlanovi su joj na tu, dok muškarac penetrira otpozadi. U ovom položaju stimuliše se ženina G-tačka što za rezultat ima jak orgazam.

Most

U ovom položaju dolazi do duboke penetracije, a reč je o pozi koja bi mogla da se zove i obrnuti pseći položaj.

Potrebno je da žena legne da leđa i da se podigne tako da joj stopala i dlanovi budu na tlu, a karlica u vazduhu. Muškarac treba da bude na kolenima, odnosno između njenih bedara i da joj rukama pridržava zadnjicu.

Ona je gore

Na ovaj način žena vlada kompletno vlada celom situacijom, a takođe i položajem svog tela utiče na to koliko će klitoris biti stimulisan tokom penetracije. Na primer, ukoliko žena želi da penis više dotiče klitoris, potrebno je da se više nagne ka muškarcu i da malo više stisne bedra, piše 24sedam.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar