Žene oduševljene jednim malim trikom tokom seksa, dovodi svaku ženu do vrhunca

Mnogi hvale seks tehniku pritiska na stomak koja pomaže kod orgazma na G-tački. Ovaj seks trend već neko vreme kruži društvenim mrežama – a žene su oduševljene njime.

U ovom triku, pritisak na donji deo stomaka pri stimulaciji G-tačke može puno pomoći kod vrhunca i može povećati zadovoljstvo žena.

Uglavnom, tokom seksa, pritiskanje donjeg dela partnerkinog stomaka može da pomogne u stimulaciji G-tačke i stručnjaci se slažu da bi ovaj zgodni mali trik zapravo mogao poboljšati stvari u krevetu.

Prema Sarah Mulindwi, stručnjakinji za seks i seksualno zdravlje, ova tehnika ima smisla. To je zato što postoji tkivo iznad područja stomaka i karlice, što uključuje vaginu i klitoris, i kaže se da su oni prilično blisko povezani. Zbog toga se pokazalo da ova tehnika može funkcionisati.

– Često možemo biti malo previše usredsređeni na aspekt penetracije u seksu i zaboraviti na mogućnosti užitka stimulisanja drugih delova tela. Ovakav spoljni pritisak može jako dobro delovati na aktiviranje G-tačke, stimulisati klitoris i pomoći u postizanju orgazma – ističe Sarah.

Važno je ne pritiskati prejako jer to područje nije čvrsto, pa je ključ uspeha pristupiti mu nežno. Sarah savetuje da je najbolje da se držite podalje od primene tolikog pritiska da na kraju uzrokuje bol, jer niko ne treba da oseća nelagodu. Važno je imati komunikaciju sa svojim partnerom kako biste saznali što funkcioniše i, ako pronađete nešto što vam oboma koristi, onda je to sjajno, prenosi Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.