U trendu

Žene otkrile: Muškarci s ovim osobinama su najbolji u krevetu

Ženski orgazam je oduvek bio komplikovana tema, a mnogi muškarci još uvek ne razumeju sve o tome. Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i da li će intimna veza biti dobra ili loša. Ali prema nedavnoj studiji, objavljenoj u časopisu Socioaffective Neuroscience & Psichology, određene vrline ukazuju na to da muškarac može biti dobar ljubavnik i dovesti vas do orgazma pre nego muškarci kojima ta vrlina nedostaje. Istražujući seksualnu istoriju žena, stručnjaci su pokušali da utvrde sa kakvim partnerima imaju najbolji seksualni odnos i redovno dostižu vrhunac, piše City Magazine.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili udate jer su stručnjaci smatrali da bi se žene u vezi osećale obaveznim da svojim sadašnjim partnerima daju bolju ocenu, čak i ako to baš i ne zaslužuju. U 70-minutnom testu ispitanice su odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su otkrili da su u najboljim seksualnim odnosima imali – duhovite muškarce.

Smisao za humor se pokazao kao odličan prediktor seksualnih veština jer ukazuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, uključujući i intimne, što je važno za dobru komunikaciju između partnera i, u krajnjoj liniji, dobar seks.

Kreativnost se takođe istakla među ostalim kvalitetima. Muškarci koji su kreativni u drugim oblastima života lakše izražavaju svoju kreativnost ispod čaršava. Muškarci sa ovim kvalitetima pokazali su veće interesovanje za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar