U trendu

Žene otkrivaju: Ovo su 3 ključne stvari koje žele od muškaraca na prvom sastanku!

Dame otkrivaju: Ovo su 3 ključne stvari koje žele od muškaraca na prvom sastanku!

Želite da osvojite njeno srce na prvom sastanku? Prema najnovijem istraživanju Tindera, postoji nekoliko ključnih stvari koje žene očekuju od svojih potencijalnih partnera, prenosi klix.ba.

Otkrijte šta je to što dame zaista žele:

1. Bezbedan povratak kući
Ništa nije romantičnije od brige o njenoj sigurnosti. Čak 55% žena ističe da je veoma važno da muškarci osiguraju njihov siguran povratak kući. Ovo pokazuje vašu brigu i pažnju, što je ogroman plus u očima mnogih dama.

2.Pažnja i fokusiranost
Da li ste znali da 55% žena želi da spustite telefon i obratite pažnju na njih tokom razgovora? Ostavite telefon po strani i posvetite se njoj. To će pokazati da ste zaista zainteresovani i poštujete njeno vreme.

3. Iskreni komplimenti
Pola ispitanih žena (50%) želi iskrene komplimente. Ne radi se o preteranom hvalisanju, već o iskrenim i jednostavnim rečima koje će joj staviti do znanja da je primećena i cenjena.

Zašto su ove stvari važne?
Savremene žene traže više od prolazne avanture. Većina samaca danas (53% muškaraca i 68% žena) traži ozbiljnu vezu. Žene žele iskrenost, pažnju i sigurnost, jer žele da se povežu na dubljem, smislenijem nivou.

Zaključak
Ako želite da impresionirate damu na prvom sastanku, posvetite pažnju ovim ključnim stvarima. Briga o njenoj sigurnosti, posvećivanje pažnje i davanje iskrenih komplimenata može biti vaš put do njenog srca. U modernim vremenima, žene žele kvalitetne razgovore i veze koje nisu površne.

Ovo istraživanje Tindera otkriva ono što su mnogi možda zaboravili – da male, ali iskrene geste mogu napraviti veliku razliku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.