U trendu

Žene sa ovom osobinom muževi nikada neće prevariti: Stručnjak otkrio ključnu stvar da zadržite muškarca

Stručnjak za brak i veze Artem Tolokonin otkrio je da žene koje uspeju da zadrže muškarca pored sebe poseduju određene osobine koje ih razlikuju od drugih.

Artem je naglasio da je suština u unutrašnjem kvalitetu, a ne toliko u spoljašnjem. Osobina koju žena mora da poseduje je samopouzdanje sa dozom samoljublja. Ovaj psihoterapeut i seksolog privukao je pažnju svojom terojom o preljubama.

– Kada se žena oseća kao nešto posebno kao redak dijamant, kada sebe vidi kao jedinstvenu ličnost, ako sigurna u sebe i svoje kvalitete i emituje sreću i seksipil, onda je verovatnoća da će je partner prevariti ili napustiti gotovo minimalna – kaže Tolokonin i dodaje:

– Osim toga, manje je verovatno da će muškarci prevariti žene koje se ne plaše preljube.

– Privlačimo u život ono čega se plašimo. Ako se žena ne plaši izdaje svog partnera, onda će verovatnoća da će on švrljati biti minimalna – rekao je seksolog, a prenosi Objektiv.

Žena takođe mora da da bezuslovnu ljubav muškarcu pored koga je:

– Onda partner oseća sve što mu je potrebno u životu od žene, ako ima sve što mu je potrebno, drugačije će posmatrati druge žene, odnosno izazovi „sa strane“ će mu biti manje privlačni.

Osim toga, utiče i to u kakvoj je porodici i u kojim je uslovima žena odrasla:

– Kada roditelji, bake i deke nisu varali, a u porodici je vladao sklad, red, sreća i ljubav, to je takođe veoma dobar obrazac da se stvori odnos u kojem neće biti varanja. Pošto toga nema u njenom sećanju, ovo bolno iskustvo (ako je bilo još više kod njenih roditelja, bake i dede) neće dominirati – zaključio je stručnjak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.