U trendu

Žene surovo iskrene: Ove 4 greške čine muškarca lošim ljubavnikom

Četiri greške koje muškarca čine lošim u krevetu

Ženama je u prirodi da pre nego što stupe u seksualne odnose stvore bliži odnos sa svojim partnerom, ipak nekad se desi da se upuste u to prebrzo. Nažalost, često se razočaraju jer njihov dragi nije bio na zadovoljavajućem nivou u krevetu, a ovo su četiri greške koje muškarci najčešče prave:

1. Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

2. Ćuti i radi

Kada ćuti tokom vatrenih igrica u krevetu, ženama to nije po volji. Zato je vreme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerke.

3. Nedostatak predigre

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama nije po volji.

4. Loša higijena

Prizori znojavih muških ramena rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i njegovano telo muškarca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar