U trendu

Žene surovo iskrene: Ovo muškarci stalno rade u krevetu, a mi to ne podnosimo

Komunikacija o seksu mora da postoji i morate da budete spremni da pričate o tome šta volite vi ili vaš partner

Ponekad i najiskusniji muškarci naprave neke tipične greške koje izluđuju većinu žena, a evo i onih najčešćih, piše Psychology Today.

Ne slušaju šta im se govori

Većina žena se često žali da ih partner ne sluša, a to se ponekad dešava i u spavaćoj sobi. Možda je problem u muškom egu koji im govori da oni to već znaju ili da to znaju bolje od nje. Možda je to što mu nije stalo dovoljno, ili je možda previše stidljiv da vas pita da li je to što radi dobro. U svakom slučaju, to se ne odražava dobro na intimne odnose.

Ne obraćaju dovoljno pažnju na higijenu

Iako nikada nije bilo dostupno toliko proizvoda za mušku higijenu, neki muškarci i dalje nisu baš dobri u tome. Za ove muškarce to nije najvažnija stvar na svetu i nisu ni svesni da većina žena želi da im muškarac sve vreme bude čist i mirisan. Problem može biti i prekomerna količina dlaka na preponama, leđima i grudima.

Ne trude se oko predigre

Predigra je nešto što mnogi muškarci i dalje zaboravljaju ili ignorišu, a velika većina njih zaista ne zna koliko je dobra predigra važna za ženu. Iako ne svima, većini žena je potrebno malo vremena i truda da se zagreju, a to povećava šanse za postizanje orgazma.

Ne žele da pokažu da se osećaju dobro

Muškarci često kažu da nisu srećni kada žene ne pokazuju da im je dobro tokom seksa, a žene to ne vole ni kod muškaraca. Ali ne radi se samo o uzdisanju i stenjanju, žene vole da im muškarci šapuću seksi i prljave stvari na uvo.

Ne stimulišu ono što bi trebalo

Mnogi muškarci pogrešno misle da će stimulisanje vagine postići isti osećaj koji dobijaju od stimulacije penisa. Naime, osećaj u penisu se zasniva na dodiru, dok se u vagini osećaj stvara istezanjem i pritiskom. Za žene, klitoris je paralelan sa osećajem penisa, osim što je njegova anatomija delikatnija i osetljivija. Klitoris, a ne vagina, je centar ženskog seksualnog univerzuma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar