U trendu

Žene u ovim godinama imaju najbolji seks, doživljavaju najčešće i najjače orgazme i najviše uživaju

Svi verovatno mislite da žene u dvadesetim imaju najbolji seks ali novo istraživanje je pokazalo da je to daleko od istine. Naime, ženama seks postaje bolji što su starije, piše DailyMail.

Sudeći po novoj studiji koju je provela aplikacija Natural Cycles, žene imaju najbolji seks sa 36 godina i više. Istraživanje je sprovedeno na uzorku od 2.600 žena koje su pitali o njihovim orgazmima, osećaju privlačnosti i koliko uživaju u seksu. Odgovori su zatim analizirani u tri grupe: mlada (do 23 godine), srednja (23-35 godina) i starija (36+).

Starija grupa najbolje se oseća u svojoj koži, pa je njih osam od deset reklo da se osećaju seksi. S druge strane, samo četiri od deset žena iz srednje grupe je reklo da se oseća privlačnim i sedam od deset žena mlađih od 23 godine su rekle da su zadovoljne svojim izgledom.

Starija grupa „pobedila“ je i po broju i kvalitetu orgazama – čak šest od deset žena rekle su da imaju više i bolje orgazme za razliku od samo pet od deset žena u mlađoj i u srednjoj grupi.

Žene sa 36 i više godina imaju bolji seks pa je 86% njih izjavilo da su imale odličan seks u poslednje četiri nedelje. Isto je reklo 76% žena u srednjoj grupi i samo 56% njih iz najmlađe grupe.

„Rezultati ankete poslali su pozitivnu poruku ženama koja govori da – što si stariji i što bolje poznaješ svoje telo, možeš više da uživaš u seksu i osećaš se samopouzdanije“, rekla je portparolka aplikacije Amanda Boni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.