U trendu

Žene zbog ove 4 seksualne poze ne mogu da dožive vrhunac, postoji rešenje

Uzrok zašto neke žene ne mogu da dožive orgazam mogu biti i seksualne poze koje često upražnjavaju. Naime omiljene poze mnogih parova, kao što je misionarska, mnogima zapravo sabotiraju zadovoljstvo odnosno orgazam koji je poželjan na kraju odnosa. Na sreću, možete to da izbegnete.

Misionarska poza

Klitoris nažalost obično biva zapostavljen tokom ovog čina.

Rešenje: Okrenite stvari u svoju korist tako što ćete leći povrh njega dok će on biti taj koji će malo raširiti noge. Kada se budete propinjali uz njega, trljaćete se vašim osetljivim delovima o njega svakim pokretom.

Takođe, bez obzira na to ko je gore, u ovaj ljubavni miks ubacite i vibrirajući prsten za njegov penis kako biste oboje uživali u njegovim zujećim čarima, prenosi Espreso.

Obrnuta kaubojka

Baš kao i kod misionarske poze i ovde nervni završeci klitorisa propuštaju svu tu akciju. Dajte im malo više ljubavi.

Rešenje: Koristite se rukama ili vibratorom kako biste stimulisali svoje najosetljivije mesto tokom ovog čina. A dok vi budete hrlili ka vrhuncu, on će i dalje uživati u sjajnom pogledu na akciju.

Seks sa nogu

Seksualni čin na nogama deluje vrlo uzbudljivo, naročito u filmovima, ali logistički je vrlo zahtevan kada govorimo o stvarnom životu. Vaše visine i sam ugao penetracije jednostavno ne pogoduju toliko dostizanju vrhunca.

Rešenje: Podignite i oslonite se jednom nogom na stolicu ili neki drugi obližnji komad nameštaja kako biste se bolje suprostavili visinskoj razlici, a zatim nešto šire raširite noge kako bi vaš muškarac mogao da omota svoje ruke oko vas ili ispod vas da bi tokom seksa stimulisao klitoris. Isto tako, možete se okrenuti i samostimulaciji ukoliko on to ne učiti za vas.

Ležeći na boku

Ovo je favorit među jutarnjim pozama kada se osećate lenjo ili pak u situacijama u kojima želite blisko-kontaktan seks, ali ni ona nažalost ne pruža najbolji ugao da biste doživeli orgazam.

Rešenje: Dok ležite na boku, podignite gornju nogu u vis i držite je tako ili je oslonite na njegovu gornju nogu, savetuje ona. To će vama, a i njemu olakšati pristup klitorisu.

Bonus: Umesto da se oslonite na pravu penetraciju, možete mu dati ideju da svojim penisom prolazi između vaših butina tako da njegovim vrhom dolazi u kontakt sa klitorisom, prenosi Pink.rs

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)